Valabilitate la livrare: 2 zile
Stim ca e greu sa gasesti un Humus bun in Bucuresti. De aceea, Chefii nostri Nico Lontras si Johnny Susala au creat cel mai bun hummus pe care l-ai mancat pana acum.
Popularul preparat hummus este un fel de mancare traditional din Orientul Mijlociu, constand intr-o pasta moale preparata din naut si sos tahini, consumata cu lipie sau alte tipuri de paine coapta in forme plate, in special la micul dejun.
Ingrediente: naut boabe la conserva, pasta tahina, ulei de masline, zeama de lamaie, sare fina, usturoi, gheata.
Vezi toate produsele de la acest producator
Despre Chef Nico Lontras scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți in restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii in competiții internaționale in Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele in care a lucrat au fost in sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult in cunoasterea acestui tip select de bucatarie. Din acest motiv, Chef Nico Lontras s-a si decis sa se dedice „reinterpretari” bucatariei romanesti si actualmente este cunoscut pentru aceasta directie pe care o propune si o practica.
Chef Johnny Susala este un bucătar cu peste 20 de ani de experienta in bucatarie, timp in care a stat alaturi de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, in restaurantele carora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes in București ca OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.
un humus cinstit, din pacate prea sarat
Un humus cinstit. Bobitele de naut sunt de efect.
General rating