Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: LITTLE MOONS MOCHI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
O armonie perfectă de înghețată mochi cu ceai verde matcha Uji din Japonia, cu aroma sa distinct echilibrată și pământie.
Fără gluten, mătăsoasă, fină și absolut irezistibiă.
Ingrediente: lapte integral, zahăr, apă, făină de orez, smântână dublă (lapte), trehaloză*, pudră de ceai verde (1,6%), lapte praf degresat, amidon de tapioca, emulgator (mono și digliceride ale acizilor grași), stabilizatori (gumă de guar, gumă de carrube, gumă de celuloză, caragenan), sare, soia.
*Trehaloza este o sursă de glucoză.
Alergeni: lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), soia și produse derivate. Poate conţine arahide, ou, semințe de susan, țelină.
A se păstra la o temperatură de –18°C. A nu se recongela.
Țara de origine: Regatul Unit.
Informații nutriționale | Fără gluten |
Valoarea energetica | 919 kj/218 kcal |
Grăsimi | 6.4 g |
din care acizi grași saturați | 4 g |
Glucide | 37 g |
din care zaharuri | 24 g |
Proteine | 3.2 g |
Sare | 0.15 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Mochi este unul dintre cele mai cunoscute dulciuri japoneze și reprezintă o prăjitură din orez ce datează încă din anul 794, fiind populară mai ales în rândul luptătorilor Samurai. Aceștia aveau nevoie de un aliment hrănitor care să le ofere sațietate pentru o perioadă lungă de timp, dar care să fie și ușor de transportat.
În Japonia antică mochi era un considerat un aliment sacru care se consuma pentru a avea sănătate și noroc. Între timp, mochi a devenit o parte importantă a Anului Nou Japonez, dar este consumat pe tot parcursul anului, fiind asociat cu diverse festivaluri și evenimente.
Mochi este preparat dintr-un orez lipicios, cu bob scurt, numit mochigome sau orez mochi. În mod tradițional, orezul este lăsat la înmuiat peste noapte, apoi este gătit la abur și, în final, este pasat sau „bătut” până capătă o consistență moale și lipicioasă, pasta obținută fiind numită mochi. Modalitatea mai ușoară și mai rapidă de a pregăti mochi implică folosirea de făină de orez glutinos în combinație cu apă și zahăr. În aluatul obținut se pun diverse umpluturi dulci, acesta transformându-se într-un desert cu gust de orez și textură lipicioasă, elastică și moale, care trebuie mestecat cu grijă, întrucât poate fi ușor înecăcios.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.