You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Capere siciliene în sare la Pungă - Antica Bottega Siciliana

Producator: ANTICA BOTTEGA SICILIANA

26,00 Lei

Pungă/100g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Capere siciliene cu sare.

Produs artizanal, 100% natural.

Caperele sunt culese manual, sunt spalăte și ţinute în saramură câteva zile, apoi clătite, sărate şi ambalate în vid pentru a-şi păstra prospeţimea.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Calorii29 kcal
Grăsimi0.50 g
din care acizi grași saturați0 g
Carbohidrați2.8 g
din care zaharuri1.9 g
Proteine3.4 g
Fibre5.5 g
Sare12.4 g
Filtrează:Vegan

Producător ANTICA BOTTEGA SICILIANA

Vezi toate produsele de la acest producator

Antica Bottega Siciliana s-a născut din dragoste pentru Sicilia, din dorința de a valorifica pământurile de acolo și din pasiunea pentru mâncarea de bună calitate. 

Fiecare produs exprimă valori specifice acelei zone.

După un turneu în Vestul Sicliei în căutarea celor mai bune produse locale, s-au pus bazele brandului Antica Bottega Siciliana. Rezultatul a fost o serie de produse, riguros selectate, capabile să ofere o experiență unică. Scopul este de a oferi produse care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase palate.

Toate produsele sunt făcute manual (departe de procesul industrial) de firme locale care cultivă, produc și folosesc tehnici tradiționale moștenite de la gospodari străvechi.

Sustenabilitatea teritoriului, a mediului, a consumatorului, etapele de producție și distribuție, sunt întotdeauna efectuate cu respectarea mediului înconjurător și a criteriilor de impact redus.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Capere siciliene în sare la Pungă - Antica Bottega Siciliana

Capere siciliene în sare la Pungă - Antica Bottega Siciliana

Capere siciliene cu sare.

Produs artizanal, 100% natural.

Caperele sunt culese manual, sunt spalăte și ţinute în saramură câteva zile, apoi clătite, sărate şi ambalate în vid pentru a-şi păstra prospeţimea.