Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PETRAS
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
9 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 30 zile
Pastele făinoase Petras artizanale sunt manufacturate prin laminare și uscate la maximum 43°C, evitând supunerea ingredientelor la temperaturi înalte.
În manufactura Petras uscarea durează până la 2 zile, astfel încât substanțele nutritive rămân nemodificate, fapt care îmbunătățește gustul.
Ingrediente: făină de grâu albă*, spanac* 4%.
*ingrediente provenite din agricultură ecologică.
Produsul conține gluten.
A se păstra la max. 25 °C și max. 65% umiditate, ferit de acțiunea directă a razelor solare.
Timp de fierbere: 4 minute.
Preparare: Pentru conținutul unui pachet de paste este nevoie de 3 litri de apă și 10g sare. Pastele se adaugă în apa care clocotește și se fierb conform timpului indicat.
Important: nu depășiți timpul de fierbere și clătiți pastele cu apă rece.
Specialități | Vegan |
Calorii | 336 kcal |
Grăsimi | 1.7 g |
din care acizi grași saturați | 0.3 g |
Glucide | 67 g |
din care zaharuri | 2.4 g |
Proteine | 11.8 g |
Fibre | 3.2 g |
Sare | 0.08 g |
Filtrează: | BIO |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
Petras Bio este strădania de a împlini un ideal și vine din iubirea pentru pământ, roadele lui și oameni. Ei sunt nu doar pionieri ai producției alimentare bio din România (au început producția în 2006), ci și pionieri europeni în domeniul produselor germinate și crude (sprouted raw foods).
Petras Bio lucrează în regim de certificare ecologică, pentru că își dorește produse adevărate și sănătoase, a căror fabricare au învățat-o în Elveția, Germania și Marea Britanie. În prezent lucrează în parteneriat cu o fermă ecologică din România cu o suprafață totală de 900 de hectare și cu o moară ecologică.
Întregul lor lanț de producție, de la cultivarea terenurilor agricole, trecând prin morărit și până la activitatea lor, este certificat ecologic. Pentru a păstra calitățile cerealelor prelucrate sunt folosite tehnologii cât mai blânde, deoarece odată cu creșterea temperaturii de prelucrare, produsele își pierd din proprietăți. Petras folosește la obținerea produselor doar cele mai mici temperaturi posibile.
La pastele făinoase nu se folosește doar procedeul comun de extrudare, ci și cel de laminare, la care fibra aluatului nu este ruptă și nici încălzită, obtinându-se astfel un produs premium ca gust și calitate.
9 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.