You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Paste artizanale Paccheri

Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI

18,00 Lei

Pungă hârtie/500g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 4 zile

Descriere:

Paste artizanale din grâu integral dur, uscate la temperatură scazuta, trifilate prin bronz.

Un format  caracteristic regiunii Campania din sudul Italiei. Numele pastelor derivă de la „paccaria” care în dialect napoletan înseamnă „palmă”. Probabil, în tradiția populară, s-a făcut o asociere cu  consistența puternică a formatului.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Calorii364 Kcal
Grăsimi1.3 g
din care saturate0.41 g
Carbohidrați75.96 g
Zaharuri2.4 g
Proteine14 g
Fibre3.10 g
Sare0.01 g
Filtrează:Vegan

Producător GIOVANNI CINQUEPALMI

Vezi toate produsele de la acest producator

DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...

Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.

Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.

Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.

La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Paste artizanale Paccheri

Paste artizanale Paccheri

Paste artizanale din grâu integral dur, uscate la temperatură scazuta, trifilate prin bronz.

Un format  caracteristic regiunii Campania din sudul Italiei. Numele pastelor derivă de la „paccaria” care în dialect napoletan înseamnă „palmă”. Probabil, în tradiția populară, s-a făcut o asociere cu  consistența puternică a formatului.