You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Busiate Paste siciliene Tumminia 100% integrală - Antica Bottega Siciliana

Producator: ANTICA BOTTEGA SICILIANA

32,50 Lei

Pungă/500g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 30 zile

Descriere:

Paste artizanale busiate din 100% făină tumminia (o cultură de grâu numită și Marzuolo, folosită pe scară largă în epoca greacă). Făina obținută din acest bob de grâu permite realizarea unor paste tari de culoare închisă cu gust și digestibilitate deosebite.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Calorii350 kcal
Grăsimi1.7 g
din care saturate0.2 g
Carbohidrați71 g
Zaharuri0.4 g
Proteine12.5 g
Fibre9.8 g
Sare0 g
Filtrează:Vegan

Producător ANTICA BOTTEGA SICILIANA

Vezi toate produsele de la acest producator

Antica Bottega Siciliana s-a născut din dragoste pentru Sicilia, din dorința de a valorifica pământurile de acolo și din pasiunea pentru mâncarea de bună calitate. 

Fiecare produs exprimă valori specifice acelei zone.

După un turneu în Vestul Sicliei în căutarea celor mai bune produse locale, s-au pus bazele brandului Antica Bottega Siciliana. Rezultatul a fost o serie de produse, riguros selectate, capabile să ofere o experiență unică. Scopul este de a oferi produse care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase palate.

Toate produsele sunt făcute manual (departe de procesul industrial) de firme locale care cultivă, produc și folosesc tehnici tradiționale moștenite de la gospodari străvechi.

Sustenabilitatea teritoriului, a mediului, a consumatorului, etapele de producție și distribuție, sunt întotdeauna efectuate cu respectarea mediului înconjurător și a criteriilor de impact redus.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Busiate Paste siciliene Tumminia 100% integrală - Antica Bottega Siciliana

Busiate Paste siciliene Tumminia 100% integrală - Antica Bottega Siciliana

Paste artizanale busiate din 100% făină tumminia (o cultură de grâu numită și Marzuolo, folosită pe scară largă în epoca greacă). Făina obținută din acest bob de grâu permite realizarea unor paste tari de culoare închisă cu gust și digestibilitate deosebite.