Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Penne şi Fusilli artizanale din grâu integral dur, uscate la temperatură scazuta, trifilate prin bronz.
Acest produs oferă numeroşi nutrienţi având un bun conţinut de fibre şi de vitamine.
Atât pennele, cât şi fusilli sunt printre cele mai cunoscute şi versatile forme de paste din bucătărie.
Pennele sunt perfecte pentru prepararea pastelor la cuptor cu sosuri pe bază de carne de porc sau vită.
Pennele si Fuslli sunt excelente cu sosuri pe bază de legume şi în general pentru toate reţetele tradiţionale din zona mediteraneană, precum clasicul sos cu roşii, busuioc, ulei de măsline extravirgin şi un strop de parmezan.
Ingrediente: făină integrală de grâu dur, apă.
Timp de fierbere - Al dente: 7 min.
Alergeni: gluten.
Poate conține urme de OUĂ, MOLUȘTE, SOIA și FRUCTE USCATE deoarece este produs într-o unitate care folosește aceste ingrediente pentru alte produse.
Păstrați la loc răcoros și uscat.
Știați că?! tehnica de trefilare prin bronz este una deosebită și ceva mai costisitoare, decât cea obișnuită, pentru că utiliajul folosit pentru trefilarea pastelor este făcut din bronz, iar pastele ies cu niște striații fine pe exterior care fac sosul să adere la ele și să nu rămână la fundul vasului.
Specialități | Vegan |
Calorii | 1402.0 kJ/331 Kcal |
Grăsimi | 1 g |
Acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 65 g |
din care zaharuri | 3 g |
Proteine | 12 g |
Fibre | 7 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...
Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.
Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.
Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.
La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.