Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Mezze Penne şi Gnocchi Sardi artizanale din grâu integral dur, uscate la temperatură scazuta, trifilate prin bronz.
Mezze penne rigate, având striații pe suprafața lor, sunt extrem de versatile și se potrivesc cu o varietate de sosuri, de la cele tradiționale la cele inovatoare. Forma lor tubulară și striațiile permit reținerea eficientă a sosurilor, făcându-le ideale pentru preparate precum penne all’arrabbiata, ragu bolognez sau combinații cu legume și fructe de mare.
Cea mai cunoscută reţetă ăentru Chocchi Sardi este cea cu sos bogat de cârnați, roșii și șofran, presărate cu brânză pecorino sardo proaspătă. Această combinație evidențiază capacitatea pastelor de a reține și absorbi sosurile datorită formei lor concave și striațiilor.
Ingrediente: făină de grâu dur, apă.
Timp de fierbere - Al dente: 9 min.
Alergeni: gluten.
Poate conține urme de OUĂ, MOLUȘTE, SOIA și FRUCTE USCATE deoarece este produs într-o unitate care folosește aceste ingrediente pentru alte produse.
Păstrați la loc răcoros și uscat.
Știați că?! tehnica de trefilare prin bronz este una deosebită și ceva mai costisitoare, decât cea obișnuită, pentru că utiliajul folosit pentru trefilarea pastelor este făcut din bronz, iar pastele ies cu niște striații fine pe exterior care fac sosul să adere la ele și să nu rămână la fundul vasului.
Mezze penne sunt o variantă mai scurtă a pastelor penne, având aproximativ trei sferturi din dimensiunea acestora. Numele „mezze penne” se traduce din italiană prin „jumătate de penne”. Pennele au fost create în secolul al XIX-lea în Genova, Italia, și au fost denumite astfel datorită asemănării lor cu vârfurile de pană ale stilourilor de scris.
Gnocchetti sardi, cunoscuți și sub denumirea de malloreddus, sunt un tip de paste tradiționale din Sardinia, Italia. Aceste paste au forma unor mici scoici striate, de aproximativ 2 cm lungime. Numele „malloreddus” derivă din termenul sardinian „malloru”, care înseamnă „taur”, iar „malloreddus” se traduce prin „viței mici”, făcând referire la forma rotunjită a pastelor, asemănătoare cu burta unui vițel nou-născut.
Specialități | Vegan |
Calorii | 1546.6 kJ/364 kcal |
Grăsimi | 1.3 g |
din care acizi grași saturați | 0.41 g |
Acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 75.96 g |
din care zaharuri | 2.4 g |
Proteine | 14 g |
Fibre | 3.10 g |
Sare | 0.01 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...
Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.
Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.
Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.
La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.