Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
PRODUS CONGELAT.
Lomo iberico – de pe spate se scot cele mai bune tranşe de carne de porc: cotlet, antricot, muşchi, muşchiuleţ. Tranşa spaniolă denumită Lomo corespunde cu muşchiul fără cureluşă. Este poziţionat pe ambele părţi ale coloanei vertebrale, este succulent şi nu prea gras.
Porcul iberic de Huelva se remarcă pentru calitatea sa excepțională datorită dietei bogate în ghinde, stejar și ierburi.
Această rasă stochează grăsime în mușchi, conferind cărnii o textură și gust unice.
Consumul de carne de porc iberic poate îmbunătăți profilul de colesterol, reducând colesterolul “rău” (LDL) și
crescând cel “bun” (HDL), ceea ce contribuie la beneficii pentru sănătate.
Carnea de porc iberic este un ingredient minunat pentru o dietă echilibrată, cu un conținut ridicat de antioxidanți și acizi grași omega-3.
Origine carne: Spania.
A se depozita la -18°C.
A nu se recongela dupa decongelare.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.