Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: MANGALITZA FOOD ART
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
11 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 10 zile
Produs refrigerat, crud – uscat, neafumat, maturat minim 2 luni, formă rotundă.
Fără nitriți, nitrați, conservanți.
Un preparat râvnit, ce ne lasă gura apă doar la gândul deliciului oferit de textura și gustul cărnii de Mangaliță, atent sărată și condimentată cu ierburi aromatice.
Recomandări de servire
Cele mai reușite porții de paste carbonara sunt preparate cu pancetta aromată. Însoțit de un pahar de vin roșu, acest preparat va face diferența între o cină obișnuită și una deosebită.
Ingrediente: ceafă de porc mangaliță (origine RO), sare de mare 3%, condimente naturale în proporție variabilă (piper negru, ardei iute fulgi).
Pentru 100 grame de produs s-au utilizat 125 grame de ceafă de porc.
A se păstra la o temperatura cuprinsă între +2 ֯ C / + 7 ֯c. După deschidere a se păstra în frigider și a se consuma în decurs de 10 zile.
Calorii | 2612 kj / 625 kcal |
Grăsimi | 68 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 3.21 g |
Sare | 2.2 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
"Suntem o familie tânără din Sighișoara și avem doi copilași veseli și minunați, Paul și Diana. Alimentația lor este foarte importantă și, din dorința de a le oferi cele mai bune produse, creștem găini, rațe, iepuri, oi, vaci și porci. Am descoperit porcii mangalița acum 7 sau 8 ani. Ne-a plăcut gustul cărnii și faptul că este săracă în colesterol și bogată în acizi grași nesaturați. De atunci, e singura carne de porc pe care o consumăm.
În decursul acestor 7-8 ani, am crescut porci mangalița în gospodăria proprie, atât pentru noi, cât și pentru cei apropiați. De la an la an, ne-am dat seama că tot mai mulți dintre cei care ajung să cunoască această rasă îi apreciază gustul și calitatea.
În ultimul timp, renumite restaurante premium în țări precum Ungaria, Austria, Marea Britanie, America sau Japonia, au descoperit carnea de mangaliță și au început să o folosească tot mai mult, oferindu-le clienților preparate culinare deosebite. Există chiar și restaurante care nu folosesc altă carne decât cea de mangaliță. Clienții acestora sunt dispuși să plătească mai mult decât pentru preparatele din carnea de porc obișnuită.
Luând în considerare aceste aspecte și fiind deja familiarizați cu creșterea porcilor mangalița, în anul 2014 am decis să înființăm compania MANGALITZA FOOD ART SRL, companie care se bazează pe creșterea acestor porci în sistem extensiv și procesarea și prelucrarea cărnii, pentru a putea oferi familiilor de români din toată țara produse mangalița de cea mai înaltă calitate."
11 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.