You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Salam Chorizo crud-uscat - Gusturi Fine

Producator: GUSTURI FINE

Acest produs nu mai este in stoc



34,80 Lei

Vid/≅ 300g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

116,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Un salam cu o explozie de arome și o finețe de gust iute dar foarte discret la final. Carnea de porc și vită se combină cu 4 tipuri de ardei, oferind o experiență gustativă intensă. Unicitatea acestui salam constă în faptul că aroma iute se simte la sfârșit, după ce termini de savurat finețea gustului de carne. 

Într-adevăr special pentru că este preparat într-o salină construită special în Panciu, fără sare adăugată. Conţine doar vaporii de sare care, printr-un sistem de ventilatie bine controlat, pătrund în timpul celor minim 3 luni de maturare.

Producător GUSTURI FINE

Vezi toate produsele de la acest producator

Gusturi Fine din Panciu este un brand specializat în realizarea de produse crud-uscate artizanale în România.
Unul dintre aspectele unice ale produselor este ca sunt facute în salină proprie şi nu au sare adăugată.
Acestea își iau sarea în timpul maturării doar din mediul salin printr-un sistem de ventilaţie special conceput.
Împreună cu câţiva dintre cei mai renumiți artizani au putut obține cele mai fine gusturi la cele mai cunoscute salamuri crud-uscate.

De o înaltă calitate, cu arome complexe, salamurile artizanale din Panciu sunt adevărate delicii.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Salam Chorizo crud-uscat - Gusturi Fine

Salam Chorizo crud-uscat - Gusturi Fine

Un salam cu o explozie de arome și o finețe de gust iute dar foarte discret la final. Carnea de porc și vită se combină cu 4 tipuri de ardei, oferind o experiență gustativă intensă. Unicitatea acestui salam constă în faptul că aroma iute se simte la sfârșit, după ce termini de savurat finețea gustului de carne. 

Într-adevăr special pentru că este preparat într-o salină construită special în Panciu, fără sare adăugată. Conţine doar vaporii de sare care, printr-un sistem de ventilatie bine controlat, pătrund în timpul celor minim 3 luni de maturare.