Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Gusturi Fine din Panciu este un brand specializat în realizarea de produse crud-uscate artizanale în România.
Unul dintre aspectele unice ale produselor este ca sunt facute în salină proprie şi nu au sare adăugată.
Acestea își iau sarea în timpul maturării doar din mediul salin printr-un sistem de ventilaţie special conceput.
Împreună cu câţiva dintre cei mai renumiți artizani au putut obține cele mai fine gusturi la cele mai cunoscute salamuri crud-uscate.
De o înaltă calitate, cu arome complexe, salamurile artizanale din Panciu sunt adevărate delicii.
Un salam cu o explozie de arome și o finețe de gust iute dar foarte discret la final. Carnea de porc și vită se combină cu 4 tipuri de ardei, oferind o experiență gustativă intensă. Unicitatea acestui salam constă în faptul că aroma iute se simte la sfârșit, după ce termini de savurat finețea gustului de carne. Într-adevăr special pentru că este... Un salam cu o explozie de arome și o...
≅ 300g
Salamul Ungherese este un produs tradițional din Câmpia Panonică readaptat în salina Panciu. Carnea de porc este ingredientul principal al salamului Ungherese la care se adaugă carne de vită. Printre condimente se numără ardeiul dulce și iute, usturoiul, piperul negru, cimbrul, roșia deshidratată și semințele de coriandru. Aceste condimente contribuie la... Salamul Ungherese este un produs...
≅ 300g
Specialitate obținută din pulpă de vită, maturată 3 luni în salina special construită în Panciu. Comparativ cu alte tipuri de carne, vita crud uscată are un conținut scăzut de grăsimi. Aceasta o face o opțiune ideală pentru cei care doresc să reducă aportul de grăsimi saturate și să mențină o greutate sănătoasă. Datorită conținutului său ridicat de... Specialitate obținută din pulpă de...
100g
Un fel de prosciutto sau jamon, o specialitate obținută din pulpă de porc. Procesul de maturare permite cărnii să se descompună în mod natural, ceea ce duce la dezvoltarea unor arome complexe și profunde. Pentru 100g produs se prelucrează 160g carne ce se maturează aproximativ 3 luni, apoi se afumă cu lemn de fag. Maturarea cărnii de porc ajută la... Un fel de prosciutto sau jamon, o...
≅ 220g