Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: GUSTURI FINE
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Salamul Ungherese este un produs tradițional din Câmpia Panonică readaptat în salina Panciu. Carnea de porc este ingredientul principal al salamului Ungherese la care se adaugă carne de vită. Printre condimente se numără ardeiul dulce și iute, usturoiul, piperul negru, cimbrul, roșia deshidratată și semințele de coriandru. Aceste condimente contribuie la gustul autentic al salamului Ungherese.
Salamului ungherese este uscat și maturat într-un mediu controlat, unde temperatura și umiditatea sunt monitorizate cu atenție. Acest proces permite salamului să se usuce treptat și să-și dezvolte aromele și textura caracteristice, iar faptul ca este preparat in salină permite sărarea naturală prin sistemul de ventilatie.
Salamul Ungherese poate fi folosit într-o varietate de rețete, de la aperitive și sandvișuri, până la preparate cu orez, paste sau pizza.
Vezi toate produsele de la acest producator
Gusturi Fine din Panciu este un brand specializat în realizarea de produse crud-uscate artizanale în România.
Unul dintre aspectele unice ale produselor este ca sunt facute în salină proprie şi nu au sare adăugată.
Acestea își iau sarea în timpul maturării doar din mediul salin printr-un sistem de ventilaţie special conceput.
Împreună cu câţiva dintre cei mai renumiți artizani au putut obține cele mai fine gusturi la cele mai cunoscute salamuri crud-uscate.
De o înaltă calitate, cu arome complexe, salamurile artizanale din Panciu sunt adevărate delicii.
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.