You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Salam Ungherese crud-uscat - Gusturi Fine

Producator: GUSTURI FINE

34,80 Lei

Vid/≅ 300g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

116,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Salamul Ungherese este un produs tradițional din Câmpia Panonică readaptat în salina Panciu. Carnea de porc este ingredientul principal al salamului Ungherese la care se adaugă carne de vită. Printre condimente se numără ardeiul dulce și iute, usturoiul, piperul negru, cimbrul, roșia deshidratată și semințele de coriandru. Aceste condimente contribuie la gustul autentic al salamului Ungherese.

Salamului ungherese este uscat și maturat într-un mediu controlat, unde temperatura și umiditatea sunt monitorizate cu atenție. Acest proces permite salamului să se usuce treptat și să-și dezvolte aromele și textura caracteristice, iar faptul ca este preparat in salină permite sărarea naturală prin sistemul de ventilatie.

Salamul Ungherese poate fi folosit într-o varietate de rețete, de la aperitive și sandvișuri, până la preparate cu orez, paste sau pizza. 

Producător GUSTURI FINE

Vezi toate produsele de la acest producator

Gusturi Fine din Panciu este un brand specializat în realizarea de produse crud-uscate artizanale în România.
Unul dintre aspectele unice ale produselor este ca sunt facute în salină proprie şi nu au sare adăugată.
Acestea își iau sarea în timpul maturării doar din mediul salin printr-un sistem de ventilaţie special conceput.
Împreună cu câţiva dintre cei mai renumiți artizani au putut obține cele mai fine gusturi la cele mai cunoscute salamuri crud-uscate.

De o înaltă calitate, cu arome complexe, salamurile artizanale din Panciu sunt adevărate delicii.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Salam Ungherese crud-uscat - Gusturi Fine

Salam Ungherese crud-uscat - Gusturi Fine

Salamul Ungherese este un produs tradițional din Câmpia Panonică readaptat în salina Panciu. Carnea de porc este ingredientul principal al salamului Ungherese la care se adaugă carne de vită. Printre condimente se numără ardeiul dulce și iute, usturoiul, piperul negru, cimbrul, roșia deshidratată și semințele de coriandru. Aceste condimente contribuie la gustul autentic al salamului Ungherese.

Salamului ungherese este uscat și maturat într-un mediu controlat, unde temperatura și umiditatea sunt monitorizate cu atenție. Acest proces permite salamului să se usuce treptat și să-și dezvolte aromele și textura caracteristice, iar faptul ca este preparat in salină permite sărarea naturală prin sistemul de ventilatie.

Salamul Ungherese poate fi folosit într-o varietate de rețete, de la aperitive și sandvișuri, până la preparate cu orez, paste sau pizza.