You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Specialitate porc crud-uscată din pulpă - Gusturi Fine

Producator: GUSTURI FINE

33,00 Lei

Vid/≅ 220g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

150,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Un fel de prosciutto sau jamon, o specialitate obținută din pulpă de porc. 

Procesul de maturare permite cărnii să se descompună în mod natural, ceea ce duce la dezvoltarea unor arome complexe și profunde. Pentru 100g produs se prelucrează 160g carne ce se maturează aproximativ 3 luni, apoi se afumă cu lemn de fag.

Maturarea cărnii de porc ajută la înmuierea țesuturilor și a tendoanelor, ceea ce conferă cărnii o textură fragedă și suculentă. Porcul maturat conține o cantitate mai mare de acizi grași omega-3 și omega-6, care sunt benefici pentru sănătatea inimii.

Trebuie tăiat foarte subţire; poate fi folosit ca aperitiv, ]n sandwich, sau ca un ingredient prețios în bucătăria gourmet, apreciat pentru gustul său bogat și textura sa fragedă (retete cu pizza, peşte sau în chou-uri - gogoşele asortate cu brânză).

Producător GUSTURI FINE

Vezi toate produsele de la acest producator

Gusturi Fine din Panciu este un brand specializat în realizarea de produse crud-uscate artizanale în România.
Unul dintre aspectele unice ale produselor este ca sunt facute în salină proprie şi nu au sare adăugată.
Acestea își iau sarea în timpul maturării doar din mediul salin printr-un sistem de ventilaţie special conceput.
Împreună cu câţiva dintre cei mai renumiți artizani au putut obține cele mai fine gusturi la cele mai cunoscute salamuri crud-uscate.

De o înaltă calitate, cu arome complexe, salamurile artizanale din Panciu sunt adevărate delicii.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Specialitate porc crud-uscată din pulpă - Gusturi Fine

Specialitate porc crud-uscată din pulpă - Gusturi Fine

Un fel de prosciutto sau jamon, o specialitate obținută din pulpă de porc. 

Procesul de maturare permite cărnii să se descompună în mod natural, ceea ce duce la dezvoltarea unor arome complexe și profunde. Pentru 100g produs se prelucrează 160g carne ce se maturează aproximativ 3 luni, apoi se afumă cu lemn de fag.

Maturarea cărnii de porc ajută la înmuierea țesuturilor și a tendoanelor, ceea ce conferă cărnii o textură fragedă și suculentă. Porcul maturat conține o cantitate mai mare de acizi grași omega-3 și omega-6, care sunt benefici pentru sănătatea inimii.

Trebuie tăiat foarte subţire; poate fi folosit ca aperitiv, ]n sandwich, sau ca un ingredient prețios în bucătăria gourmet, apreciat pentru gustul său bogat și textura sa fragedă (retete cu pizza, peşte sau în chou-uri - gogoşele asortate cu brânză).