Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: SALUMI DE LUCA
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Produs exclusiv din porci selectați și trasabili. Prelucrat în Munții Dauni din Puglia, cu maturare montană, în mijlocul pădurilor la 1.000 de metri altitudine, cu ventilație naturală integrată.
Fabricat artizanal, conform tradițiilor locale străvechi.
Produs crud uscat. Maturat cel puţin 80 zile.
Un produs al tradiției pure. Pornind de la o selecție a celor mai fine gâturi de porc, este sărat manual și asezonat cu ierburi ușoare.
Este umplut în membrane naturale, lucrat și legat manual, maturat cu condimente și marinat conform rețetei exclusive a familiei. După umplere, capocollo-ul este atârnat într-o plasă tradițională timp de aproximativ 80 de zile.
De culoare roșu-rubin, cu dungi alb-roz și o aromă dulce și delicată.
Ingrediente: carne de porc (origine UE), sare, dextroză, arome naturale, condimente. Conservanţi: E250, E252. Antioxidanţi: E301. Nu conţine derivaţi din lapte.
După deschidere a se consuma în 4 zile.
A se păstra la 0-4 grade C.
Produs în Italia.
Valoarea energetica | 1506 kj/363 kcal |
Grăsimi | 30 g |
din care acizi grași saturați | 11 g |
Carbohidrați | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 23 g |
Sare | 3.6 g |
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.