Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: AVI-GIIS
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Carnea afumată la garniţă este produsul întâlnit în toate gospodăriile ţărăneşti din zona Olteniei de sub munte, fiind denumită şi pecie la garniţă sau pecie afumată în untură.
Materie primă românescă, spată şi pulpă de porc, se sărează, se păstreză câteva zile (timp în care se masează de câteva ori) şi se afumă la rece şi cald cu fum din lemn uscat de fag.
Odată ce produsul este bine afumat şi pătruns, se mărunţeşte manual şi se prăjeşte în untură, alături de cârnaţi din topor.
Carnea la garniţă era şi este uşor de consumat, reprezentând o mâncare rapidă şi consistentă.
Garniţa sau oala cu carne în untură reprezenta provizia familiei de altădată pentru perioada verii, când se ieşea la munca câmpului.
Ingrediente: 99% (pulpă porc, spată porc, cotlet porc), cârnaţi din topor (carne porc, sare, piper, cimbru, usturoi, mebrană naturală). Se recomandă adulţilor.
A se păstra la o temperatură de 0-8 grade Celsius şi umiditate 75-80%.
Valoarea energetica | 1599 kj/384 kcal |
Grăsimi | 32.2 g |
din care acizi grași saturați | 10.43 g |
Glucide | 0.1 g |
din care zaharuri | 0.1 g |
Proteine | 24.15 g |
Fibre | 0 g |
Sare | 2.45 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
AVI-GIIS a luat naştere în anul 1991 în Mihăeşti, Vâlcea, având ca activitate de bază abatorizarea, tranșarea și prepararea cărnii. Odata cu investițiile făcute, începand cu anul 2005 compania a renunțat la activitatea de abatorizare, concentrându-se pe producția de preparate din carne, produse tradiționale și preparate artizanale.
După un parcurs lung, au obţinut Atestate pentru Produse Tradiţionale pentru Ceafă Perpelită, Cârnaţi cu miroase de usturoi, Cârnaţi din topor, Slănină usturoiată, ceea ce certifică faptul că sunt produse pe teritoriul naţional, se utilizează materii prime locale care nu au în compoziţia lor aditivi alimentari şi sunt preparate după reţete tradiţionale.
Aceste produse au fost încadrate într-o gamă unică, denumită „Ca altădată – bucate româneşti".
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.