You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Prăjitură Caramel Crunch Vegan la Borcan - R.A.I.

Producator: R.A.I. by Chef Ștefan Niță

19,00 Lei

Borcan/80g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 1 zi

Descriere:

O prajitură cremoasă creată de Chef Stefan Niţă.

Încântă simţurile cu combinaţia sa indulgentă de unt de arahide şi caramel sărat.

Untul de arahide oferă o textură fină şi o savoare bogată, aducând un echilibru perfect între dulce şi sarea naturală a arahidelor, iar caramelul sărat adaugă o notă de decadenţă şi rafinament, intensificând gustul prăjiturii.

Această delicatesă este ideală pentru cei care adora gustul bogat al untului de arahide şi combinaţia unică dintre dulce şi sărat.
O experienţă de neuitat pentru papilele gustative.

Vegan, artizanal. Fără gluten, fără lactoză, fără zahăr adăugat.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără zahăr adăugat
Informații nutriționaleFără gluten
Informații nutriționaleFără lactoză
Valoarea energetica578 kcal/2420 kj
Acizi grași saturați15.76 g
Glucide26.98 g
din care zaharuri5.59 g
Proteine14.44 g
Fibre2.4 g
Lipide45.19 g
Sare0.66 g
Filtrează:Vegan

Producător R.A.I. by Chef Ștefan Niță

Vezi toate produsele de la acest producator

R.A.I. by Ștefan Niță este un mod de a trăi diferit, o filosofie a bunului transformată într-o experiență.

Ingrediente simple și curate transformate în preparate delicioase și sănătoase.

Chef Ștefan Niță este unul dintre cei mai apreciați chefi vegetarieni din România.

Cu o experiață bogată în domeniu, este printre primii specialiști care au conceput și livrat preparate vegane și raw vegane la nivel de restaurant și bucătărie profesională în România.

Deși are câteva cursuri și certificări în buzunar, Ștefan spune că are un singur maestru – Natura și Viața în toate manifestările ei.

Mereu în căutarea gustului perfect, a călătorit și experimentat bucătării variate, stiluri de gătit diferite atât în țară, cât și în străinătate, acumulând o experiență pe care el o numeste mai mult umană, senzorială sau emoțională și pe care încearcă de fiecare dată să o transpună în preparatele sale.

A dezvoltat și latura de consiliere profesională și personală, oferind suport atât pentru companii, restaurante, firme de catering, cât și pentru evenimente private, lecții de gătit și inițieri în bucătăria vegetariană, vegană și raw vegană.

Imaginează-ți o experiență... dulce, cremoasă și pliiină de ciocolată! În acelați timp, ai liniștea că experiența e sănătoasă, iar ingredientele folosite sunt curate.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Prăjitură Caramel Crunch Vegan la Borcan - R.A.I.

Prăjitură Caramel Crunch Vegan la Borcan - R.A.I.

O prajitură cremoasă creată de Chef Stefan Niţă.

Încântă simţurile cu combinaţia sa indulgentă de unt de arahide şi caramel sărat.

Untul de arahide oferă o textură fină şi o savoare bogată, aducând un echilibru perfect între dulce şi sarea naturală a arahidelor, iar caramelul sărat adaugă o notă de decadenţă şi rafinament, intensificând gustul prăjiturii.

Această delicatesă este ideală pentru cei care adora gustul bogat al untului de arahide şi combinaţia unică dintre dulce şi sărat.
O experienţă de neuitat pentru papilele gustative.

Vegan, artizanal. Fără gluten, fără lactoză, fără zahăr adăugat.