Preluam comenzi cu Livrare începând cu 7 Mai. Pentru Masa de Paşte vă aşteptăm cu drag în Băcănii până Sâmbătă 4 Mai ora 17:00. Vă multumim! Sărbători Fericite!
Preturile includ TVA
Băutură răcoritoare carbogazoasă cu extract de ierburi și chinină. Băutură răcoritoare carbogazoasă cu...
200ml
Băutură răcoritoare carbogazoasă cu aromă de yuzu. Băutură răcoritoare carbogazoasă cu...
200ml
Băutură răcoritoare carbogazoasă cu chinină. Băutură răcoritoare carbogazoasă cu...
200ml
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry de pui 500 g pui, tăiat in bucăți, 50 g pastă de curry de pui, 2 linguri ulei, 2 cepe mari, feliate, 75 ml lapte de cocos, 125 ml apă 1. Marinați puiul in pasta de curry. 2. Încingeți uleiul într-o tigaie si căliți ceapa. 3. Adăugați puiul si amestecați pană se rumenește uniform. 4.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry verde thailandez de pui 60g Pastă de curry verde thailandez, 300ml apă, 300ml lapte de cocos, 300g pui dezosat, feliat subțire, 300g legume (de ex. dovlecel, pak choy, ciuperci, vinete), 2-3 ardei iuți verzi feliați. 1. Încingeți pasta de curry verde thailandez într-o tigaie. Adăugați apa... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry roșu thailandez de creveți 60g Pastă curry roșu thailandez, 2 roșii cubulețe, 400g creveți curățați, 100ml apă, 300ml lapte de cocos. Încălziți pasta de curry într-o tigaie/oală. Adăugați roșiile și creveții și sotați 2 minute. Adăugați laptele de cocos și aduceți la fierbere.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Biriyani 4 linguri ghee/ulei, 1 ceapă mare tocată, 2 roșii tocate, câteva frunze de coriandru tocate, 250g pui cubulețe, 100g iaurt, 50g Pastă Indiană pentru Biriyani, 500g orez basmati. Metoda tradițională Încălziți uleiul/ghee și sotați legumele, puiul, iaurtul și pasta indiană pentru... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește 400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă. Marinați peștele în pasta Kerala Masala. Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Jaffna de pește 300g pește, 60g pastă de curry Jaffna, 1 lingură ulei/ghee, 1 ceapă mare tocată, 200ml lapte de cocos, 100ml apă 1. Marinați peștele în pasta de curry Jaffna 2. Încălziți uleiul într-o tigaie. 3. Adăugați ceapa și sotați până se înmoaie. 4. Adăugați peștele și sotați... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Pastă pentru orez galben 500g orez, 50g Pastă pt. orez galben, 100ml lapte de cocos, 50 ml apă. Fierbeți orezul. Într-o tigaie, amestecați Pasta pt. orez galben, laptele de cocos și apa și fierbeți până când sosul se îngroașă. Luați de pe foc. Adăugați orezul fiert și amestecați... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Nasi Goreng 500g orez cu bob lung, 2 linguri ulei, 2 ouă, 150g fructe de mare/pui, 25g ceapă, 25g praz, 25g varză și 25g morcov, toate tăiate mărunt, 50g Pasta Nasi Goreng, 75ml lapte de cocos, frunze de coriandru pentru ornat. Fierbeți orezul. Încingeți uleiul într-un wok și prăjiți... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod depreparare: Curry iute de pui 500g pui cubulețe, 60g pastă de curry iute, 1 lingură de ulei, 1 ceapă mare feliată, 75ml lapte de nucă de cocos, 125ml apă. Marinați puiul cu pasta de curry iute. Încălziți uleiul într-o tigaie si sotați ceapa. Adăugați puiul si sotați până când puiul devine... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
Colecție de ceai englezesc cu 36 de pliculețe de ceai în 6 arome clasice pentru un Cadou Premium. 6 x Mic dejun englezesc - ceai negru 6 x Earl Grey - ceai negru de Ceylon 6 x ceai mușetel și lavandă 6 x ceai de lămâie, citrice și ghimbir 6 x ceai super fructe de pădure 6 x ceai Intense Chai. Colecție de ceai englezesc cu 36 de...
36 Plicuri
Colecție de ceai Premium special creată pentru Sărbătoarea Paștelui. 4 x 8 amestecuri diferite de ceai de primăvară. 32 de pliculete de ceai în total. Perfect pentru cadoul de Paște sau pentru a te bucura tu de aromele fructate și deosebite. Iepurașii moderni aduc ceai! 8 x Scorțișoară cu mere - ceai de fructe aromat, ORGANIC 8x Darjeeling – Ceai... Colecție de ceai Premium special...
32 Plicuri
Jamon Teruel este un produs cu denumire de origine controlată (DOP). Produsele DOP garantează calitatea și trasabilitatea acestora și totodată are scopul de a menține un standard de calitate, de a proteja reputația produselor locale si a producatorilor. Jamon de Teruel este un produs unic, de înaltă calitate, realizat artizanal, din cea mai bună materie... Jamon Teruel este un produs cu...
100g
Le Cajun - un amestec emblematic de grătare americane. Când vine sezonul grătarului, acesta este amestecul de condimente pe care trebuie să-l ai la îndemână. Cum să-l folosești, cu ce să-l asociezi? În ceea ce privește carnea, se potrivește cel mai bine cu carnea de porc și pui. Pregătiți coaste de porc marinate sau friptură de pui cu Cajun și veți... Le Cajun - un amestec emblematic de...
55g
Un amestec surprinzător, de presărat peste tot în ultimul moment. Vrei să ridici calitatea creațiilor tale cu un simplu gest? Spune la revedere mâncărurilor cărora le lipsește „un pic”. Gătitul este pe cale să devină infinit mai ușor! Sare, roșii, boia de ardei, chimen negru, usturoi, ceapă, piper și ardei iute... suficient pentru a oferi o căldură... Un amestec surprinzător, de presărat...
55g
Reinventarea mâncărurilor tale nu a fost niciodată mai ușoară: descoperă Le Trappeur, amestecul dulce și acru aromatizat cu zahăr de arțar și condimente. Această specialitate canadiană are puterea de a transforma un preparat obișnuit într-un fel de mâncare subtil și original. Cu ce alimente trebuie combinat Le Trappeur? Le Trappeur îmbunătățește orice... Reinventarea mâncărurilor tale nu a...
70g
Acest susan prăjit cu yuzu este mai mult decât un condiment. Pe lângă aromele sale puternice de susan, emană note subtile de yuzu, un citric japonez renumit pentru proprietățile sale antioxidante și mirosul distinct. Adăugați o notă exotică la sushi, salate, deserturi sau pur și simplu presărați susan prăjit cu yuzu peste feluri de mâncare sau... Acest susan prăjit cu yuzu este mai...
50g
Boia de ardei iute, de o culoare roșu aprins, cu note picante moderate afumată încet cu lemn de stejar verde. Aromă puternică, pe cât de delicioasă, pe atât de reconfortantă. Această latură afumată este deosebit de apreciată de vegetarieni și vegani, care găsesc arome specifice produselor de origine animală (slănină, somon, brânză etc.). Boia de ardei iute, de o culoare roșu...
55g
Originar din Columbia, ardeiul din Amazon are particularitatea de a fi recoltat înainte de a fi copt complet. Acest lucru explică culoarea sa galbenă, în timp ce majoritatea verilor săi apropiați (cum ar fi ardeiul cayenne) sunt roșii! Această recoltă timpurie își propune să permită ardeiului amazonian să dezvolte note fructate și acidulate. Cu un scor... Originar din Columbia, ardeiul din...
15g
Fulgii de sare cu explozii de condimente prăjite reprezintă o notă de originalitate, profunzime și bogăție care vă vor pune în valoare absolut toate preparatele. Un echilibru corect între fulgii de sare, susan, coriandru, usturoi, chimen și schinduf... dar mai presus de toate: o friptură echilibrată, cu arome de alune și pâine prăjită. Cum să folosești... Fulgii de sare cu explozii de...
90g
Ardeiul Urfa este un tip de ardei roșu originar din orașul turc Urfa. Este cunoscut pentru aroma sa ușor afumată, precum și pentru nivelul său moderat de picant. Ardeiul Urfa este adesea folosit în bucătăria turcească și orientală și este adesea prăjit, uscat și măcinat pentru a fi folosit ca condiment. De asemenea, este folosit în stare proaspătă în... Ardeiul Urfa este un tip de ardei...
45g
Folosit pentru prima dată în secolul al XVI-lea de către coloniștii britanici, termenul „curry” este un anglicism al cuvântului indian „kari” care desemnează preparatele cu sos din bucătăria indiană. Curry Madras este format din turmeric, coriandru, chimen, piper, ghimbir, scortisoara si cuisoare. Ce retete folosesc curry? Amestecat cu lapte de cocos,... Folosit pentru prima dată în secolul...
50g