Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA

Deosebit de apreciat de consumatori, caşcavalul de la Ferma de la Munte este un tip de brânză fină, cu un gust și miros placut, preparat din caş de vacă. Deosebit de apreciat de consumatori,...
Vid/≅ 350g
Brânza artizanală produsă la Ferma de la Munte din lapte de vacă este bogată în grăsimi și are o textură onctuoasă, o savoare aparte, alături de nuci, struguri sau un vin alb cu arome florale sau fructate. În procesul de maturare, pasta de brânză la început albă-porţelanoasă, sfărâmicioasă şi cu gust insipid, devine albă-gălbuie, elastică, onctuoasă, cu... Brânza artizanală produsă la Ferma de...
≅ 350g
Reprezentând una dintre specialităţile culinare româneşti, brânza frământată de la Ferma de la Munte este un produs 100% natural cu o consistenţă moale-untoasă, iar gustul şi mirosul sunt specifice caşului, slab sărat.Asigură un aport important de grăsimi, proteine şi calciu. Reprezentând una dintre...
≅ 350g
Pâine cu miez pufos și gust echilibrat, creată dintr-un mix de făinuri premium și malț aromat. Aluatul își trage forța și structura din făina T550, care oferă volum, elasticitate și textură aerată. Făina T480 adaugă finețe și un miez delicat, aproape catifelat, în timp ce făina T130 îmbogățește gustul cu note rustice, de nucă și cereale coapte,... Pâine cu miez pufos și gust...
Feliată/560g
Produs exclusiv din porci selectați și trasabili. Prelucrat în Munții Dauni din Puglia, cu maturare montană, în mijlocul pădurilor la 1.000 de metri altitudine, cu ventilație naturală integrată. Fabricat artizanal, conform tradițiilor locale străvechi. Produs crud uscat. Maturat cel puţin 80 zile. Un produs al tradiției pure. Pornind de la o selecție a... Produs exclusiv din porci selectați...
40g