Preluam comenzi doar cu Livrare 30 aprilie, 1 si 2 Mai. Vă aşteptăm cu drag în Băcănii până Sâmbătă 4 Mai ora 17:00. Vă multumim!
Preturile includ TVA
Producator: TOLBA VÂNĂTORULUI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Produs fiert și afumat.
Este un preparat realizat dintr-o carne foarte sănătoasă, condimentată cu mirodenii bine alese, iar fumul de fag îi oferă o savoare irezistibilă dar si o bună conservare. Salamul se așează cu grijă la zvântat în curenți de aer de munte, ca la final acesta să fie foarte gustos si sănătos.
Ingrediente: carne de cerb 70%, carne și grăsime de mistreț, SOIA, condimente (sare, piper, boia, usturoi în proporțoi variabile), stabilizator: polifosfat de sodiu, azotat de sodiu. Produs fiert și afumat.
A se păstra la o temperatură cuprinsă între 2 - 12 grade C.
Dupa deschiderea a se consuma în max. 7 zile.
Calorii | 424.008 kcal |
Grăsimi | 36.80 g |
din care acizi grași saturați | 36.80 g |
Glucide | 0.802 g |
din care zaharuri | 0.280 g |
Proteine | 22.4 g |
Sare | 1.42 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Asociatia de Vanatoare și Pescuit Sportiv Diana Transilvania (Tolba Vânătorului) datează din 2010 în sat Brebeni, comuna Cernești, Maramureș.
O familie de vânători care gestionează cu responsabilitate și dăruire sub blazonul Diana Transilvania, fauna cinegetică, din cuprinsul a 20 000 de hectare din zona colinară și montană a Maramureșului.
Asociația nu are abator de animale și nu vânează animalele pentru carnea lor, însă ca oricărei asociații de vânătoare, Ministerul Mediului le impune o cotă de recoltă anuală.
Datorită bogăției fondurilor cinegetice, cota de recoltă a crescut în ultimii ani. Determinați de această creștere a numărului de exemplare pe care sunt obligați să le extragă selectiv, dar și îndrumați de specialiști în domeniu, au hotărât să valorifice superior această carne nobilă care provine de la animale care au trăit o viață bună, în aer liber, fără a se îngrămădi, pe pășuni abundente, cu apă bună și arbori pentru umbră.Așadar, au trecut la treabă! Au venit în fața clienților cu delicatese din gastronomia vânătorească, făurite după rețete vechi vânătorești care dau produselor gustul natural de odinioară.
Produsele sunt naturale. Principalele mijloace de conservare a produselor sunt afumarea cu fag, ambalarea în vid şi congelarea.
Carnea nu este procesată industrial, ci lucrată artizanal în micro-carmangeria asociaţiei de vânătoare, de aceea produsele sunt inegale ca forma şi masă.
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.