Preluam comenzi cu Livrare începând cu 7 Mai. Pentru Masa de Paşte vă aşteptăm cu drag în Băcănii până Sâmbătă 4 Mai ora 17:00. Vă multumim! Sărbători Fericite!
Preturile includ TVA
Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Taralli aglio, olio e peperoncino sunt un tip de biscuiți sărați din Italia, originari din regiunea Puglia. Aceștia sunt preparați din făină de grâu, ulei de măsline, vin alb, sare și alte ingrediente, dar au și adaos de usturoi și ardei iute (peperoncino).
Usturoiul este un ingredient popular în bucătăria italiană, adăugând o aromă puternică și un gust intens, în timp ce ardeiul iute (peperoncino) adaugă un gust ușor iute și picant.
Taralli usturoi, peperoncino și ulei sunt crocante și aromate, cu un gust puternic de usturoi și o notă picantă dată de ardeiul iute. Acestea sunt perfecte pentru cei care apreciază mâncarea cu puțin „”kick””. Taralli se potrivesc foarte bine alături de diferite aperitive, cum ar fi brânză sau mezeluri, sau pot fi consumate ca atare, ca gustare între mese.
Ingrediente: făină de grâu moale, ulei de măsline extravirgin, ulei de măsline, praf de usturoi, chilli, vin alb, sare, apă.
Alergeni: gluten, sulfiți. Poate conține urme de susan, frute uscate.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără zahăr adăugat |
Informații nutriționale | Fără lactoză |
Valoarea energetica | 1593.5 kJ/378 kcal |
din care acizi grași saturați | 2.01 g |
Carbohidrați | 53.23 g |
din care zaharuri | 1.09 g |
Proteine | 7.73 g |
Fibre | 1.05 g |
Lipide | 14.02 g |
Sare | 0.02 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...
Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.
Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.
Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.
La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.
3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.