You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Taralli aglio, olio e peperoncino

Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI

11,50 Lei

Pungă/150g

3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Taralli aglio, olio e peperoncino sunt un tip de biscuiți sărați din Italia, originari din regiunea Puglia. Aceștia sunt preparați din făină de grâu, ulei de măsline, vin alb, sare și alte ingrediente, dar au și adaos de usturoi și ardei iute (peperoncino).

Usturoiul este un ingredient popular în bucătăria italiană, adăugând o aromă puternică și un gust intens, în timp ce ardeiul iute (peperoncino) adaugă un gust ușor iute și picant.

Taralli usturoi, peperoncino și ulei sunt crocante și aromate, cu un gust puternic de usturoi și o notă picantă dată de ardeiul iute. Acestea sunt perfecte pentru cei care apreciază mâncarea cu puțin „”kick””. Taralli se potrivesc foarte bine alături de diferite aperitive, cum ar fi brânză sau mezeluri, sau pot fi consumate ca atare, ca gustare între mese.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără zahăr adăugat
Informații nutriționaleFără lactoză
Valoarea energetica1593.5 kJ/378 kcal
din care acizi grași saturați2.01 g
Carbohidrați53.23 g
din care zaharuri1.09 g
Proteine7.73 g
Fibre1.05 g
Lipide14.02 g
Sare0.02 g
Filtrează:Vegan

Producător GIOVANNI CINQUEPALMI

Vezi toate produsele de la acest producator

DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...

Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.

Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.

Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.

La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.

Recenzii

3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Taralli aglio, olio e peperoncino

Taralli aglio, olio e peperoncino

Taralli aglio, olio e peperoncino sunt un tip de biscuiți sărați din Italia, originari din regiunea Puglia. Aceștia sunt preparați din făină de grâu, ulei de măsline, vin alb, sare și alte ingrediente, dar au și adaos de usturoi și ardei iute (peperoncino).

Usturoiul este un ingredient popular în bucătăria italiană, adăugând o aromă puternică și un gust intens, în timp ce ardeiul iute (peperoncino) adaugă un gust ușor iute și picant.

Taralli usturoi, peperoncino și ulei sunt crocante și aromate, cu un gust puternic de usturoi și o notă picantă dată de ardeiul iute. Acestea sunt perfecte pentru cei care apreciază mâncarea cu puțin „”kick””. Taralli se potrivesc foarte bine alături de diferite aperitive, cum ar fi brânză sau mezeluri, sau pot fi consumate ca atare, ca gustare între mese.