You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Taralli ai cereali

Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI

15,00 Lei

Pungă/150g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Taralli multicereale sunt un tip de biscuiți sărați din Italia, care conțin mai multe tipuri de cereale și semințe. Aceștia sunt preparați din făină de grâu, făină de secară, fulgi de ovăz, semințe de susan, semințe de in, ulei de măsline, vin alb, sare și alte ingrediente.

Taralli multicereale sunt bogate în nutrienți, conținând proteine, fibre, vitamine și minerale. Fulgii de ovăz, semințele de susan și semințele de in sunt surse excelente de proteine și fibre, care ajută la menținerea unei digestii sănătoase și a stării de sățietate pe termen lung.

Taralli multicereale sunt crocante și aromate, cu un gust ușor sărat și cu o notă plăcută de cereale și semințe. Acestea sunt perfecte pentru a fi consumate ca gustare între mese sau ca aperitiv, alături de brânză și mezeluri sau de alte aperitive. 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără lactoză
Informații nutriționaleFără zahăr adăugat
Valoarea energetica1613.2 kJ/385 kcal
din care acizi grași saturați2.14 g
Carbohidrați47.71 g
din care zaharuri0.63 g
Proteine9.31 g
Fibre3.59 g
Lipide15.93 g
Sare0.02 g
Filtrează:Vegan

Producător GIOVANNI CINQUEPALMI

Vezi toate produsele de la acest producator

DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...

Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.

Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.

Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.

La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Taralli ai cereali

Taralli ai cereali

Taralli multicereale sunt un tip de biscuiți sărați din Italia, care conțin mai multe tipuri de cereale și semințe. Aceștia sunt preparați din făină de grâu, făină de secară, fulgi de ovăz, semințe de susan, semințe de in, ulei de măsline, vin alb, sare și alte ingrediente.

Taralli multicereale sunt bogate în nutrienți, conținând proteine, fibre, vitamine și minerale. Fulgii de ovăz, semințele de susan și semințele de in sunt surse excelente de proteine și fibre, care ajută la menținerea unei digestii sănătoase și a stării de sățietate pe termen lung.

Taralli multicereale sunt crocante și aromate, cu un gust ușor sărat și cu o notă plăcută de cereale și semințe. Acestea sunt perfecte pentru a fi consumate ca gustare între mese sau ca aperitiv, alături de brânză și mezeluri sau de alte aperitive.