Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: QUALITY NATURAL - VALEPUTNA
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
17 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 3 zile
Cabanosul de păstrăv afumat la lemn de fag este o specialitate rar întâlnită care merge perfect alături de un pahar de vin alb.
Este un produs 100% natural, făcut în localitatea Valea Putnei, din păstrăv achizițonat de la o păstrăvărie localizată la baza Munților Călimani, ferită de poluare și deșeuri degradabile.
Ingrediente: păstrăv bio filetat (88%), păstrăv bio afumat artizanal cu lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupăr (8%), zeamă lămâie, cimbru, piper alb măcinat, sare, mărar uscat, condimente amestec.
Se păstrează la o temperatură de 2-4 grade Celsius. Se consumă în 3 zile de la deschiderea ambalajului.
Calorii | 103.47 kcal |
Grăsimi | 3.03 gr |
din care saturate | 2 gr |
Carbohidrați | 0.04 gr |
din care zaharuri | 0.02 gr |
Proteine | 19.03 gr |
Vezi toate produsele de la acest producator
Produsele comercializate sub brandul Valeputna s-au nascut din dorinta lui Bobi-Purda Nicoara, impreuna cu cumnatul sau Florin de a valorifica traditioa locala existenta in prelucrarea pastravului si de a oferii clientilor produse atractive, gustoase si sigure din punct de vedere alimentar.
Fabrica este situata in inima Bucovinei, mai exact pe Valea Putnei (la cativa km de Campulung Moldovenesc in directia Vatra Dornei), intr-o zona extrem de frumoasa si cu stiinta in realizarea unor astfel de produse. Produsele sunt comercializate sub brandul Valeputna, iar denumirea unei parti a acestora are legatura cu zona in care sunt fabricate.
In acest moment portofoliul lor contine 14 cu intentia de a introduce inca doua noi produse in urmatoarele luni.
Pastravul Manastiresc, Pastravul Vanatoresc, Pastravul Padurean si Pastravul Craiesc fac parte din gama Bucovina si sunt specialitati locale de pastrav.
Primele trei au in componenta rondele de pastrav tinute in prealabil in bait, usor marinate, ce ulterior sunt streilizate prin fierbere alaturi de suc de rosii si legume (Manastiresc-gust dulceag), suc de rosii, condimente si usturoi (Vanatoresc-usor picant), hribi si legume (Padurean). Pastravul Craiesc are in componenta file de pastrav afumat (ce a fost, in prealabil, curatat de piele si oase) pus la pastrare in ulei vegetal aromatizat cu boabe de ienibahar, foi de dafin si condimente.
Gama Trutta are in componenta tartinabile pe baza de pastrav afumat combinat cu:
-branza bio din lapte de vaca, smantana, hrean, lamaie, condimente (Trutta Dux)
-nuca macinata, miere de albine, smantana, condimente (Trutta Rex)
-pasta de legume, ardei iute, condimente (Trutta Princeps)
-ficat de pui crescut la tara si condimente (Trutta Primus).
Gama Drag a fost conceputa si lansata in luna februarie 2016, luna in care sarbatorim Dragobetele.
Valeputna este un brand 100% romanesc, cei doi asociati considerand ca a imptrumuta unele din insusiriile Dragobetelui pentru a denumi cele patru
specialitati (pastrav afumat cu sosuri) constitue un demers firesc.
Astfel au in alcatuirea acestei game:
-Sburatorul:pastrav afumat cu sos de smantana, hrean si usturoi
-Descantat:pastrav afumat cu mix de legume si condimete
-Navalnic: pastrav afumat cu sos de mustar, miere si piper murat
-Sorocitu: pastrav afumat cu sos de smantana, usturoi si sfecla rosie.
Pentru a accentua momentul in care acesta gama a iesit in piata si caracterul pur romanesc al acesteia, scrierea etichetelor a fost facuta de catre echipa LivrezDragoste.ro, penru ingrediente folosind arhaisme
(ai de munte, chiparus gras, morcon, piperiu, etc.).
Toate condimentele folosite sunt naturale, nu se folosesc aditivi sau coloranti alimentari. Tot pastravul folosit este pastrav local de cea mai buna calitate, in
principal, achizitionat dintr-o pastravarie aflata la baza Muntilor Calimani (Parc National), zona in care nu exista exploatari forestiere sau alte activitati poluante si unde pastravul beneficiaza si de un aport important de alimentatie naturala. Dupa baituire pastravul se afuma cu fum obtinut prin arderea unui mix de lemn de fag si cires, conuri de brad si semnite de ienupar, mix ce se realizeaza tot local. Afumarea se realizeaza in trei reprize consecutive de afumare la temperatura de 40, 50, respectiv 40 grade Celsius.
17 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.