You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pate de păstrăv afumat

Producator: PĂSTRĂVĂRIA ECOLOGICĂ BOLOGA

Certificat ECO Bologa: Certificat ECO Bologa

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

34,00 Lei

Borcan/100g

12 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 1 zile

Descriere:

Pate de Păstrăv afumat, 100% natural, provenit din Păstrăvăria Bolloga.

Modul ecologic de hrănire și condițiile oferite de natura din zonă (de munte) oferă o calitate deosebită păstrăvului.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii311 kcal / 1292 kj
Grăsimi23.5 g
din care acizi grași saturați12.8 g
Glucide2.3 g
din care zaharuri1.2 g
Proteine22.5 g
Sare0.9 g
Filtrează:BIO

Producător PĂSTRĂVĂRIA ECOLOGICĂ BOLOGA

Vezi toate produsele de la acest producator

Păstrăvăria ecologică Bologa s-a născut în satul cu același nume din comuna Poieni, pe malul pârâului Henţ.

Misiunea păstrvăriei este de a respecta natura și de a da valoare comunității.

În păstrăvărie se muncește cu gândul la viitor, la copii şi la natură. Calitatea şi nu cantitatea producţiei sunt esenţiale.

Păstrăvăria a parcurs etape riguroase de conversie, iar azi sunt certificaţi ecologic pentru toate produsele de firma Austria Bio Garantie GmbH.

Crescătoria ecologică Bologa are 20 kg peşte/mc. de apă, în loc de 60-70 kg/mc în păstrăvăriile intensive. "Cumpărăm icre fertilizate şi realizăm aici eclozarea, urmărind peştele de la faza de icră." Apa e curată, de munte, nu se utilizează apa filtrată din recirculare. Hrana este certificată ecologic, fără antibiotice. Peştii nu sunt tratați cu formol, peracet, verde de malachit, ci doar cu sare. 

Recenzii

12 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Pate de păstrăv afumat

Pate de păstrăv afumat

Pate de Păstrăv afumat, 100% natural, provenit din Păstrăvăria Bolloga.

Modul ecologic de hrănire și condițiile oferite de natura din zonă (de munte) oferă o calitate deosebită păstrăvului.