Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: ZENVITA
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
ZEN·VITA KOMBUCHA este o băutură sănătoasă şi benefică pentru organism, preparată prin fermentarea unui ceai îndulcit cu o ciupercă de kombucha (cultură de bacterii şi drojdii).
În timpul perioadei de fermentaţie, cultura consumă o parte din zahărul şi cofeina din ceai, transformând ceaiul îndulcit într-o băutură revigorantă, uşor acidulată, care conţine în mod natural acizi organici, probiotice, antioxidanţi, vitamine şi enzime.
Gust - uşor acrişor şi fructat cu o notă delicată şi plăcută de zmeură.
ZEN·VITA produce kombucha în mod artizanal, folosind ingrediente de calitate şi naturale.
ZEN·VITA nu pasteurizează sau filtrează kombucha pentru a păstra beneficiile băuturii intacte, în special pentru a păstra probioticele vii care refac flora intestinală şi îmbunătăţesc activitatea sistemului digestiv, ajutând la buna funcţionare a organismului.
Ingrediente: infuzie de ceai şi plante (apă filtrată, ceai verde, ceai negru, hibiscus <1%), zahăr, culturi de kombucha şi suc de zmeură 1%.
Sfat! Răstoarnă uşor sticla înainte de deschidere. Dacă este prima dată când bei kombucha, consumă maxim 1 sticlă.
Păstreaza în frigider între 2-6° C. După deschidere, păstrează în frigider şi consumă în maxim 3 zile. A se consuma, de preferinţă, înainte de data tiparită pe ambalaj.
Produs în România.
Valoarea energetica | 90 kj/21 kcal |
Grăsimi | 0.11 g |
din care acizi grași saturați | 0.05 g |
Glucide | 4.9 g |
din care zaharuri | 4.5 g |
Proteine | 0.17 g |
Fibre | o g |
Sare | 0 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
ZEN·VITA este un brand care a luat naştere din încercările Iuliei Suciu, sibiancă prin naștere și bucureșteancă după alegerea facultății, de a-şi rezolva problemele cu digestia printr-un stil de viaţă sănătos. Aşa a descoperit kombucha şi efectele sale benefice asupra sănătăţii, precum şi gustul ei delicios, asemănător cu socata.
ZEN·VITA produce kombucha în laboratorul din Bucureşti, în mod artizanal, folosind ingrediente de calitate şi naturale.
ZEN·VITA nu pasteurizează sau filtrează kombucha pentru a păstra beneficiile băuturii intacte, în special pentru a păstra probioticele vii care refac flora intestinală şi îmbunătăţesc activitatea sistemului digestiv, ajutând la buna funcţionare a organismului.
De aceea, Kombucha se păstrează doar la frigider, pentru că este încă vie, la fel ca un fruct sau o legumă.
Kombucha – este o băutură fermentată preparată din apă, ceai, zahăr, și o cultură de drojdii și bacterii. Acestă cultură transformă ceaiul îndulcit într-o băutură ușor acidulată, bogată în probiotice, acizi organici și antioxidanți care te ajută să-ți îmbunătăţești digestia şi să ai mai multă energie. Și toate astea cu mai puține calorii decât un măr!
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.