You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

RARUM® EVOO - Chef Collection, micro-lot no. 003/2024

Producator: RARUM

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

157,00 Lei

Sticlă/500ml

Detalii Produs

Descriere:

Mâncarea nu este doar o experiență multisenzorială, ci și una culturală. Ea este expresia identității unei comunități.

Noile micro-loturi de ulei de măsline extravirgin RARUM poartă semnătura lui Chef Adrian Boșcu. Adânc înrădăcinată în mediul multicultural al Transilvaniei, bucătăria lui Chef Boșcu este o reflecție asupra modului în care concepte precum local și artizanal pot stimula un dialog între arome, texturi și culturi, a modului în care identitățile locale sunt mai bine scoase la lumină prin construirea de punți în loc de ziduri.

Micro-loturile RARUM nr. 003 și nr. 004 (lot limitat la doar 50 de sticle!) din 2024 sunt creatia unui tânăr producător din Trás-os-Montes, Portugalia. Ele se remarcă prin texturi catifelate, note pronunțate de picant și un postgust lung, cu declinări de la un lot la altul pe care va invităm să le descoperiți în tihnă.

Producător RARUM

Vezi toate produsele de la acest producator

RARUM® a fost creat pentru a ne tenta sa urmăm o călătorie a simțurilor, care ne va conduce negreșit pe drumul către noi înșine.

RARUM® este un explorator, călător, deschizător de drumuri. Departe de a căuta perfecțiunea, la RARUM® se caută excepția, calea mai puțin umblată, unicitatea.

Produsele Rarum sunt create de mici fermieri care acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu al muncii lor, visători, vizionari, oameni pe care i-au întâlnit în călătoriile lor prin lume și cu care au legat apoi prietenii de durată.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

RARUM® EVOO - Chef Collection, micro-lot no. 003/2024

RARUM® EVOO - Chef Collection, micro-lot no. 003/2024

Mâncarea nu este doar o experiență multisenzorială, ci și una culturală. Ea este expresia identității unei comunități.

Noile micro-loturi de ulei de măsline extravirgin RARUM poartă semnătura lui Chef Adrian Boșcu. Adânc înrădăcinată în mediul multicultural al Transilvaniei, bucătăria lui Chef Boșcu este o reflecție asupra modului în care concepte precum local și artizanal pot stimula un dialog între arome, texturi și culturi, a modului în care identitățile locale sunt mai bine scoase la lumină prin construirea de punți în loc de ziduri.

Micro-loturile RARUM nr. 003 și nr. 004 (lot limitat la doar 50 de sticle!) din 2024 sunt creatia unui tânăr producător din Trás-os-Montes, Portugalia. Ele se remarcă prin texturi catifelate, note pronunțate de picant și un postgust lung, cu declinări de la un lot la altul pe care va invităm să le descoperiți în tihnă.