Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: TOLBA VÂNĂTORULUI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Produs fiert.
Produs obținut exclusiv din carne și slănină de mistreț, uscat și afumat natural cu fum de fag fără niciun fel de aditivi alimentari, coloranți sau conservanți. Se consumă tăiat în felii subțiri cu pâine de casă și un vin roșu cu buchet.
Ingrediente: carne și grăsime de mistreț 70%, carne de căprioară, condimente (sare, piper, usturoi, boia în proporții variabile), stabilizator: polifosfat de sodiu, azotat de sodiu. Produs fiert. Membrană colagenică comestibilă.
A se păstra la o temperatură cuprinsă între 2 - 12 grade C.
Dupa deschiderea a se consuma în max. 7 zile.
Calorii | 404.3 kcal |
Grăsimi | 34.86 g |
Glucide | 0.220 g |
din care zaharuri | 0.019 g |
Proteine | 22.42 g |
Sare | 1.58 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Asociatia de Vanatoare și Pescuit Sportiv Diana Transilvania (Tolba Vânătorului) datează din 2010 în sat Brebeni, comuna Cernești, Maramureș.
O familie de vânători care gestionează cu responsabilitate și dăruire sub blazonul Diana Transilvania, fauna cinegetică, din cuprinsul a 20 000 de hectare din zona colinară și montană a Maramureșului.
Asociația nu are abator de animale și nu vânează animalele pentru carnea lor, însă ca oricărei asociații de vânătoare, Ministerul Mediului le impune o cotă de recoltă anuală.
Datorită bogăției fondurilor cinegetice, cota de recoltă a crescut în ultimii ani. Determinați de această creștere a numărului de exemplare pe care sunt obligați să le extragă selectiv, dar și îndrumați de specialiști în domeniu, au hotărât să valorifice superior această carne nobilă care provine de la animale care au trăit o viață bună, în aer liber, fără a se îngrămădi, pe pășuni abundente, cu apă bună și arbori pentru umbră.Așadar, au trecut la treabă! Au venit în fața clienților cu delicatese din gastronomia vânătorească, făurite după rețete vechi vânătorești care dau produselor gustul natural de odinioară.
Produsele sunt naturale. Principalele mijloace de conservare a produselor sunt afumarea cu fag, ambalarea în vid şi congelarea.
Carnea nu este procesată industrial, ci lucrată artizanal în micro-carmangeria asociaţiei de vânătoare, de aceea produsele sunt inegale ca forma şi masă.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.