You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

DAVINO DOMAINE CEPTURA ROUGE

Producator: CRAMA CEPTURA

170,00 Lei

Sticlă 750ml

Detalii Produs

Descriere:

Procesul de vinificație se produce prin culesul selectiv al strugurilor din parcelele cele mai valoroase, vița de vie având o vârstă medie de circa 37-40 ani. Cele trei soiuri care intră în sortiment sunt vinificate separat. Metoda de vinificție în roșu: clasică pe boștină, în vase mici de inox la 26-28˚C Cabernet Sauvignon - timp de 30 zile, Merlot – 22 zile și Fetească Neagră – 20 zile. 

Imagine cu titlu de prezentare!

Producător CRAMA CEPTURA

Vezi toate produsele de la acest producator

Crama Ceptura se află în localitatea Ceptura, în inima podgoriei Dealu Mare din județul Prahova - una dintre cele mai cunoscute zone viticole din Romania.

Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel încât să absoarbă toată lumina pe care natura o are de oferit ținutului. Viile au o expunere sudică optimă, iar strugurii se hrănesc cu toată lumina celor 14 zile în plus de soare de la 160 m altitudine.

Tot aici s-a născut legenda cerbilor. Atrași de căldura acestei zone, regii pădurilor coboară uneori în podgoriile Cramei Ceptura și înnobilează vinurile cu semnul lor.

De mai bine de 15 ani, calitățile deosebite ale vinului produs la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din Romania, dar și de cei de peste hotarele țării. Din 2005, din inima podgoriei Dealu Mare, pleacă spre paharele amatorilor de vinuri, cele mai bune soiuri realizate de specialiști: Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot, Syrah, Muscat Ottonel, Pinot Noir.

Spațiul de vinificare primară a strugurilor, depozitul și cele 2 linii de îmbuteliere a vinului – în sticle și în ambalaj bag-in-box – se întind pe o suprafață de 13000m2.

Crama este echipată cu cele mai moderne utilaje ale producătorilor europeni de top, astfel încât procesul de fabricație este aproape în întregime automatizat.

Maturarea vinului se face în butoaie de stejar produse de dogari francezi, astfel încât vinul ajunge să aibă un gust împlinit și o savoare deosebită. 

Crama Ceptura folosește sistemul de îmbuteliere la rece care permite păstrarea calităților naturale unice ale vinului și prin care se păstrează intact gustul și aroma bobițelor proaspete, dar și toate substanțele nutritive, necesare organismului.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

DAVINO DOMAINE CEPTURA ROUGE

DAVINO DOMAINE CEPTURA ROUGE

Procesul de vinificație se produce prin culesul selectiv al strugurilor din parcelele cele mai valoroase, vița de vie având o vârstă medie de circa 37-40 ani. Cele trei soiuri care intră în sortiment sunt vinificate separat. Metoda de vinificție în roșu: clasică pe boștină, în vase mici de inox la 26-28˚C Cabernet Sauvignon - timp de 30 zile, Merlot – 22 zile și Fetească Neagră – 20 zile. 

Imagine cu titlu de prezentare!