Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
38 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: 3 zile
Pave este o paine pătrățoasă, aplatizată, din făină albă de grâu macinata la o moara cu piatra, adusa din Franta, dospită 24 de ore cu maia, produsă de Pain Plaisir.
Pave este o paine pătrățoasă, aplatizată, din făină albă de grâu, dospită 24 de ore cu maia, produsă de Pain Plaisir.
Procedeul de dospire cu maia în loc de drojdie, fără afânători și E-uri, face ca miezul să se mențină moale, puțin elastic și coaja crocantă preț de câteva zile. Un miez mătăsos, crem-auriu, cu găuri mari în care să se acumuleze untul sau maioneza folosite la senvișuri.
Prin jocul de cuvinte, denumirea Pave Kiseleff este un omagiu adus contelui Pavel Kiseleff, președintele plenipotențiar al divanurilor Moldovei și Țării Românești între 1829 și 1834 și înfocat susținător al unirii Principatelor Române, când a ajuns ambasador la Paris, al cărui nume îl poartă parcul din vecinătatea brutăriei. Pe fiecare pâine, brutarul crestează "K" înainte de coacere.
Ingrediente: făină de grâu T65 certificată Label Rouge, apă filtrată Brita, maia naturală (apă, făină T65), drojdie de cultură, sare.
Calorii | 272.00 kcal |
Grăsimi | 2.4 g |
din care saturate | 0.53 g |
Carbohidrați | 51.9 g |
din care zaharuri | 4.6 g |
Proteine | 10.8 g |
Fibre | 2.2 g |
Colesterol | 0 g |
Filtrează: | Vegan |
Sodiu | 602 mg |
Vezi toate produsele de la acest producator
Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
38 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.