You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Antricot Fără Os Maturat 30 zile (Ribeye Steak) - Romferm

Producator: ROMFERM

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

63,00 Lei

Skin/≅ 350g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

180,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 10 zile

Descriere:

Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori.

Antricotul maturat, fără os – reprezintă de fapt muşchiul dorsal aflat de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, in zona centrală a trunchiului vitei,  între a şasea şi a doisprezecea coastă.

Cunoscută în alte zone ale lumii şi sub denumirea de “Ribeye Steak with bone”, “Delmonico”, “Spencer steak”, sau “Scotch fillet”, aceasta este una dintre cele mai savurate bucăţi de carne cunoscută pentru  textura sa untosă şi marmorată, si gustul extraordinar.

Producător ROMFERM

Vezi toate produsele de la acest producator

Înfiinţată în anul 2008, Romferm SRL este prima firmă din industria alimentară din zona Vrancei bazată pe producerea şi vânzarea de carne maturată de înaltă calitate, de la rase de vită recunoscute mondial pentru calităţile produsului finit.

Investind în tehnologie si resurse umane, Romferm şi-a câştigat poziţia de lider regional în rândul societăţilor cu acelaşi profil, cu o cotă de piaţă în ascensiune. Activitatea acestei firme este certificată în domeniul calităţii, siguranţei alimentului şi mediului.

Prin respectarea principiilor de “calitate înaltă”, s-a căştigat loialitatea şi încrederea partenerilor de afaceri şi a devenit unul din liderii importanţi pe piaţa comercianţilor de carne de vită de rasă din zona Vrancei.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Antricot Fără Os Maturat 30 zile (Ribeye Steak) - Romferm

Antricot Fără Os Maturat 30 zile (Ribeye Steak) - Romferm

Produs refrigerat, 100% natural, fără conservanţi, fără aditivi, fără amelioratori.

Antricotul maturat, fără os – reprezintă de fapt muşchiul dorsal aflat de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, in zona centrală a trunchiului vitei,  între a şasea şi a doisprezecea coastă.

Cunoscută în alte zone ale lumii şi sub denumirea de “Ribeye Steak with bone”, “Delmonico”, “Spencer steak”, sau “Scotch fillet”, aceasta este una dintre cele mai savurate bucăţi de carne cunoscută pentru  textura sa untosă şi marmorată, si gustul extraordinar.