Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Uleiul de măsline extra virgin este sucul pur de măsline, obținut prin presarea la rece a măslinelor. Acest ulei provine din provincia Cordoba, dintr-un cupaj din cele mai reprezentative soiuri de măsline: Hojiblanca şi Picual, din care rezultă un ulei moale şi fructat, ideal pentru orice utilizare în bucătărie. El Calvario este un ulei de măsline... Uleiul de măsline extra virgin este...
1L
Cârnat tip Chorizo Iberico Cular, un mezel specific spaniol, obţinut după reţetă tradiţională, preparat din carne de porc iberic pata negra şi boia dulce afumată. Produs FELIAT. Cârnat tip Chorizo Iberico Cular, un...
Feliat/100g
Salam Iberico Cular, un mezel specific spaniol, obţinut după reţetă tradiţională, preparat din carne de porc iberic pata negra şi piper negru. Produs FELIAT. Salam Iberico Cular, un mezel...
Feliat/100g
Lomo Iberico (muşchi de porc iberic) reprezintă o invitație continuă spre degustare. Cu o culoare îmbietoare, roșu strălucitor, marmorată fin cu inserții aurii, cu textură suculentă și arome savuroase, Lomo Iberico este un fervent protagonist al oricărei mese. Produs de înaltă calitate, făcut cu părţile nobile ale porcului iberic, maturat în uscătoare... Lomo Iberico (muşchi de porc iberic)...
Feliat/100g
Jamon Serrano este obţinut din porcul iberic alb, care trăieşte liber în habitatul său natural. Cantitate minimă de grăsime. Gustul este plăcut, dulce şi blând, care parcă se topeşte în gură. Jamon Serrano este obţinut din porcul...
100g
Fuet catalan autentic natural, mai multă carne, mai puțină grăsime și cu 20% mai puțină sare. Vă rugăm să rețineți! Cârnații sunt livrați fără ambalaj pentru a le permite să se usuce în aer liber în timpul transportului. De asemenea, este o dorință a companiei de a limita ambalajele. Fără coloranți, fără gluten. Fuet catalan autentic natural, mai...
≅ 130-150g
Bucurați-vă de o experiență culinară deosebită cu Jamonul de Mangalica, un deliciu care îmbină tradiția spaniolă a producției de jamon cu calitatea superioară a celei mai nobile rase de porc – Mangalica. Cunoscuți pentru carnea lor suculentă și bogată, precum și pentru grăsimea fină și aromată, Mangalica este crescută în mod tradițional, hrănită cu... Bucurați-vă de o experiență culinară...
Feliat/100g
Chipsuri artizanale cu ardei Espelette (ardei cu denumire de origine controlată), fără aditivi sau conservanți. 100% naturale. Fără gluten. Vegan. Chipsuri artizanale cu ardei...
125g
Jamon Serrano - maturat cel putin 20 luni. A se consuma la temperatura camerei. Fără alergeni, gluten, lactoză. Jamon Serrano - maturat cel putin 20...
100g
Jamon Teruel este un produs cu denumire de origine controlată (DOP). Produsele DOP garantează calitatea și trasabilitatea acestora și totodată are scopul de a menține un standard de calitate, de a proteja reputația produselor locale si a producatorilor. Jamon de Teruel este un produs unic, de înaltă calitate, realizat artizanal, din cea mai bună materie... Jamon Teruel este un produs cu...
80g
Chipsuri crocante și delicioase din cartofi și ulei de măsline. Simple, bune, irezistibile. Fără aditivi, fără conservanți. Produs 100% natural. Vegan, Fără Gluten, Fără sare. Chipsuri crocante și delicioase din...
150g
Uleiul de măsline extra virgin este sucul pur de măsline, obținut prin presarea la rece a măslinelor. Acest ulei provine din provincia Cordoba, dintr-un cupaj din cele mai reprezentative soiuri de măsline: Hojiblanca şi Picual, din care rezultă un ulei moale şi fructat, ideal pentru orice utilizare în bucătărie. El Calvario este un ulei de măsline... Uleiul de măsline extra virgin este...
5L
Migdale siciliene decojite, excelente pentru un aperitiv sau o gustare rapidă. Migdale siciliene decojite, excelente...
Italia/100g
Descoperiți gustul delicat și puternic al semințelor de dovleac prăjite în uleiul La Tourangelle, care vă va îmbunătăți perfect supele, marinatele sau chiar piureul de cartofi. Produs în inima Austriei, uleiul de semințe de dovleac La Tourangelle este preferatul marilor bucătari și favoritul gurmanzilor îndrăzneți. Utilizare: rece sau căldură moderată. Descoperiți gustul delicat și...
250ml
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod depreparare: Curry iute de pui 500g pui cubulețe, 60g pastă de curry iute, 1 lingură de ulei, 1 ceapă mare feliată, 75ml lapte de nucă de cocos, 125ml apă. Marinați puiul cu pasta de curry iute. Încălziți uleiul într-o tigaie si sotați ceapa. Adăugați puiul si sotați până când puiul devine... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Nasi Goreng 500g orez cu bob lung, 2 linguri ulei, 2 ouă, 150g fructe de mare/pui, 25g ceapă, 25g praz, 25g varză și 25g morcov, toate tăiate mărunt, 50g Pasta Nasi Goreng, 75ml lapte de cocos, frunze de coriandru pentru ornat. Fierbeți orezul. Încingeți uleiul într-un wok și prăjiți... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Pastă pentru orez galben 500g orez, 50g Pastă pt. orez galben, 100ml lapte de cocos, 50 ml apă. Fierbeți orezul. Într-o tigaie, amestecați Pasta pt. orez galben, laptele de cocos și apa și fierbeți până când sosul se îngroașă. Luați de pe foc. Adăugați orezul fiert și amestecați... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Jaffna de pește 300g pește, 60g pastă de curry Jaffna, 1 lingură ulei/ghee, 1 ceapă mare tocată, 200ml lapte de cocos, 100ml apă 1. Marinați peștele în pasta de curry Jaffna 2. Încălziți uleiul într-o tigaie. 3. Adăugați ceapa și sotați până se înmoaie. 4. Adăugați peștele și sotați... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește 400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă. Marinați peștele în pasta Kerala Masala. Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Biriyani 4 linguri ghee/ulei, 1 ceapă mare tocată, 2 roșii tocate, câteva frunze de coriandru tocate, 250g pui cubulețe, 100g iaurt, 50g Pastă Indiană pentru Biriyani, 500g orez basmati. Metoda tradițională Încălziți uleiul/ghee și sotați legumele, puiul, iaurtul și pasta indiană pentru... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry roșu thailandez de creveți 60g Pastă curry roșu thailandez, 2 roșii cubulețe, 400g creveți curățați, 100ml apă, 300ml lapte de cocos. Încălziți pasta de curry într-o tigaie/oală. Adăugați roșiile și creveții și sotați 2 minute. Adăugați laptele de cocos și aduceți la fierbere.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry verde thailandez de pui 60g Pastă de curry verde thailandez, 300ml apă, 300ml lapte de cocos, 300g pui dezosat, feliat subțire, 300g legume (de ex. dovlecel, pak choy, ciuperci, vinete), 2-3 ardei iuți verzi feliați. 1. Încingeți pasta de curry verde thailandez într-o tigaie. Adăugați apa... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry de pui 500 g pui, tăiat in bucăți, 50 g pastă de curry de pui, 2 linguri ulei, 2 cepe mari, feliate, 75 ml lapte de cocos, 125 ml apă 1. Marinați puiul in pasta de curry. 2. Încingeți uleiul într-o tigaie si căliți ceapa. 3. Adăugați puiul si amestecați pană se rumenește uniform. 4.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
Acest susan prăjit cu yuzu este mai mult decât un condiment. Pe lângă aromele sale puternice de susan, emană note subtile de yuzu, un citric japonez renumit pentru proprietățile sale antioxidante și mirosul distinct. Adăugați o notă exotică la sushi, salate, deserturi sau pur și simplu presărați susan prăjit cu yuzu peste feluri de mâncare sau... Acest susan prăjit cu yuzu este mai...
50g