You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ardei iute roșu umplut cu ton în ulei - Antica Bottega Siciliana

Producator: ANTICA BOTTEGA SICILIANA

32,00 Lei

Borcan/140g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 10 zile

Descriere:

Ardeii iuți umpluți cu ton sunt un aperitivv tipic al tradiției culinare siciliene ce exprimă arome puternice.

Ardeii se macerează cu oțet din vin alb, apoi se umplu cu un amestec de ton, roșii uscate, amidon de cartofi și capere, iar la final, după ce se introduc manual ardeii în borcane, se adaugă ulei.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii392 kcal
Grăsimi38.81 g
din care acizi grași saturați5.15 g
Carbohidrați7.37 g
din care zaharuri4.44 g
Proteine4.02 g
Fibre0.51 g
Sare0.62 g

Producător ANTICA BOTTEGA SICILIANA

Vezi toate produsele de la acest producator

Antica Bottega Siciliana s-a născut din dragoste pentru Sicilia, din dorința de a valorifica pământurile de acolo și din pasiunea pentru mâncarea de bună calitate. 

Fiecare produs exprimă valori specifice acelei zone.

După un turneu în Vestul Sicliei în căutarea celor mai bune produse locale, s-au pus bazele brandului Antica Bottega Siciliana. Rezultatul a fost o serie de produse, riguros selectate, capabile să ofere o experiență unică. Scopul este de a oferi produse care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase palate.

Toate produsele sunt făcute manual (departe de procesul industrial) de firme locale care cultivă, produc și folosesc tehnici tradiționale moștenite de la gospodari străvechi.

Sustenabilitatea teritoriului, a mediului, a consumatorului, etapele de producție și distribuție, sunt întotdeauna efectuate cu respectarea mediului înconjurător și a criteriilor de impact redus.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Ardei iute roșu umplut cu ton în ulei - Antica Bottega Siciliana

Ardei iute roșu umplut cu ton în ulei - Antica Bottega Siciliana

Ardeii iuți umpluți cu ton sunt un aperitivv tipic al tradiției culinare siciliene ce exprimă arome puternice.

Ardeii se macerează cu oțet din vin alb, apoi se umplu cu un amestec de ton, roșii uscate, amidon de cartofi și capere, iar la final, după ce se introduc manual ardeii în borcane, se adaugă ulei.