Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA

Brânză semi-tare cu chilli, maturată minim 3 luni. Brânza maturată cu condimente are la bază brânză Trapist (datorită versatilităţii şi gustului său uşor, blând), la care se adaugă condimente în funcţie de sortiment. Se obţin astfel brânzeturi delicioase, aromate, perfecte pentru gustul oricarui gurmand. Ardeii iuţi, inclusiv cei din familia chilli,... Brânză semi-tare cu chilli, maturată...
200g
Brânză semi-tare cu chilli, maturată minim 3 luni. Brânza maturată cu condimente are la bază brânză Trapist (datorită versatilităţii şi gustului său uşor, blând), la care se adaugă condimente în funcţie de sortiment. Se obţin astfel brânzeturi delicioase, aromate, perfecte pentru gustul oricarui gurmand. Brânza maturată cu chimen este delicioasă și... Brânză semi-tare cu chilli, maturată...
200g
Brânză semi-tare de tip emmentaler, maturată minim 3 luni. 3 sortimente de brânză maturată, simplă și cu condimente. Răsfaţă-te alături de familie sau prieteni ăn compania mixului de brînyeturi maturate! Vei regăsi gusturile și aromele subtile ale laptelui, dar si cunoscutul meșteșug al Torockoi. Brânză semi-tare de tip emmentaler,...
220g
Brânză semi-tare de tip șvaițer, maturată minim 6 luni. Brânza maturată Tilsit este o brânză semi-tare obținută din lapte de vacă pasteurizat. Are o consistență fermă, catifelată și culoarea untului. Datorită maturării cu culturi de brevibacterii, crusta brânzei are o culoare ușor roșiatică, cu gust de nucă. Sugestii de consum: Puneți Tilsit tăiată... Brânză semi-tare de tip șvaițer,...
200g
Brânza de burduf de Sibiu este produsă integral din lapte de oaie crud proaspăt muls, nepasteurizat. Laptele folosit pentru fabricarea produsului provine de la animale crescute în zona geografică a judetului Sibiu şi hrănite în principal pe păşune. Brânza de burduf de Sibiu este...
≅ 550g
“Floare de Colț” este o brânză semi-moale, făcută din lapte integral. La interior, “Floare de Colț”, are o tentă alb-gălbuie, este moale și puțin lucioasă, iar exteriorul este acoperit cu un strat de mucegai nobil alb, comestibil. Perioada de maturare a brânzei este de aproximativ 30 de zile. Uşor încălzită și întinsă pe o felie de pâine prăjită peste... “Floare de Colț” este o brânză...
≅ 300g
Grana Padano certificat DOP, produs exclusiv în cele treizeci și două de provincii Emilia-Romagna, Lombardia, Piemont, Trentino-Alto Adige (Trentingrana) și Veneto, urmând standarde riguroase de calitate. Grana Padano Collezione este mult mai mult decât o brânză; este o călătorie prin aromele și tradițiile regiunilor italiene în care calitatea și atenția... Grana Padano certificat DOP, produs...
150g
Parmigiano Reggiano Collezione: o capodoperă a măiestriei italiene a produselor lactate, un simbol al excelenței și tradiției. Această brânză tare fină DOP este produsă exclusiv cu lapte de vacă crud, parțial degresat, provenit din zonele autentificate Reggio Emilia, Modena, Parma, Bologna. Parmigiano Reggiano Collezione este rezultatul unui proces... Parmigiano Reggiano Collezione: o...
150g
Produs exclusiv cu lapte de la vaci brune istorice, o rasă cu rădăcini în inima zonei Parmei. Aromă unică și rafinată: o aromă bogată, dar incredibil de delicată, îmbogățită cu note distinctive datorită dietei tradiționale a vacilor. Această ediție specială este făcută cu lapte de vacă brună, selectat pentru capacitatea lor de a produce o brânză cu o... Produs exclusiv cu lapte de la vaci...
150g
Produs exclusiv cu lapte de la vaci albe istorice, o rasă autohtonă din Modena, cunoscută pentru laptele de calitate superioară. Calitatea laptelui: Lapte bogat în cazeină, grăsimi și proteine, fără adaos de aditivi sau conservanți, pentru un gust autentic și inconfundabil. Producție artizanală: laptele crud de vacă, degresat parțial, lucrat cu... Produs exclusiv cu lapte de la vaci...
150g
Certificare DOP: Garantează autenticitatea și respectul metodelor tradiționale de producție în zona desemnată de origine pentru Pecorino Romano. Calitate superioară: Produs exclusiv cu lapte proaspăt integral de oaie, colectat de la fermele locale și coagulat cu cheag de miel de înaltă calitate. Aromă distinctivă: Oferă o aromă aromată și ușor... Certificare DOP: Garantează...
200g
Brânză cinstită de la Horodnic. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită de la Horodnic....
≅ 350g
Brânza artizanală produsă la Ferma de la Munte din lapte de vacă este bogată în grăsimi și are o textură onctuoasă, o savoare aparte, alături de nuci, struguri sau un vin alb cu arome florale sau fructate. În procesul de maturare, pasta de brânză la început albă-porţelanoasă, sfărâmicioasă şi cu gust insipid, devine albă-gălbuie, elastică, onctuoasă, cu... Brânza artizanală produsă la Ferma de...
≅ 350g
Spre deosebire de telemeaua proaspătă, telemeaua maturată de la Ferma de la Munte este mai sărată şi mai dură în consistenţă. Spre deosebire de telemeaua...
≅ 250g
Burduf din lapte de vacă obținută prin metoda tradițională de maturare din Ardeal. Pentru gurmazi și amatori de gusturi autentice românești în recipient de sticlă. Păstoasă și consistentă, perfectă pentru consum direct sau gătit (ex: bulz). Caracteristici organoleptice:Aspect: Pastă moale, untoasă Culoare: Alb-gălbuie Gust: Plăcut, fără mirosuri... Burduf din lapte de vacă obținută...
300g
Certificare DOP: Garantează autenticitatea și respectul metodelor tradiționale de producție în zona desemnată de origine pentru Pecorino Romano. Calitate superioară: Produs exclusiv cu lapte proaspăt integral de oaie, colectat de la fermele locale și coagulat cu cheag de miel de înaltă calitate. Aromă distinctivă: Oferă o aromă aromată și ușor... Certificare DOP: Garantează...
150g
O brânză specială prin culoare și multitudinea de găuri interioare, produsul poate fi folosit la micul dejun, în gustări și deserturi. Emmental este potrivită pentru fondue de brânză, în sandwich-uri, la un platou cu brânzeturi și fructe pentru desert. O brânză specială prin culoare și...
150g
Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte de vacă pasteurizat si standardizat. Produs fabricat prin opărirea cașului...
Produs maturat 24 luni. Acest Parmigiano Reggiano se naște în inima zonei Mantua, o zonă renumită pentru tradiția de producere a brânzeturilor. Și produs exclusiv cu lapte de la vaci frizone, numite local „Bianche e Nere”, crescute cu grijă în provincia Mantua. Specificul zonei Mantua, cu condițiile sale deosebite de mediu, contribuie la definirea... Produs maturat 24 luni. Acest...
150g
Grana Padano răzuit, numai bun de folosit la paste, pizza, risotto, supe sau alte măncăruri alese. Grana Padano răzuit, numai bun de...
100g
Brânză maturată din lapte de vacă crud. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată din lapte de vacă...
≅ 250g
Brânză de capră obținută din lapte de capră pasteurizat cu chimen. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Brânză de capră obținută din lapte de...
≅ 250g