Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Brânză de capră obținută din lapte de capră pasteurizat cu chimen. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Brânză de capră obținută din lapte de...
≅ 250g
Brânză de capră obținută din lapte de capră pasteurizat cu piper roșu. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Brânză de capră obținută din lapte de...
≅ 250g
Brânză dură din lapte de oaie și de capră cretan. Brânză Graviera cu 4 tipuri de piper învechită 5 luni – graviera tradițional autentic grecească cu adaos de piper are un efect gustativ minunat. Brânză dură din lapte de oaie și de...
125g
Brânza San Michali Syros DOC este o brânză grecească, dură, maturată, realizată din lapte de vacă. Este produsă pe insula Syros, într-un mic sat de pe insula, numit San Michalis. San Michali este cunoscut sub numele de parmezanul din Syros. Brânza grecească San Michali este identificată ca denumire de origine protejată (DOP); se face cu lapte de vacă... Brânza San Michali Syros DOC este o...
125g
Produs ecologic pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic pasteurizat la...
150g
Produs ecologic, pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic, pasteurizat la...
150g
Brânză semi-tare cu chilli, maturată minim 3 luni. Brânza maturată cu condimente are la bază brânză Trapist (datorită versatilităţii şi gustului său uşor, blând), la care se adaugă condimente în funcţie de sortiment. Se obţin astfel brânzeturi delicioase, aromate, perfecte pentru gustul oricarui gurmand. Ardeii iuţi, inclusiv cei din familia chilli,... Brânză semi-tare cu chilli, maturată...
200g
Brânză semi-tare cu chilli, maturată minim 3 luni. Brânza maturată cu condimente are la bază brânză Trapist (datorită versatilităţii şi gustului său uşor, blând), la care se adaugă condimente în funcţie de sortiment. Se obţin astfel brânzeturi delicioase, aromate, perfecte pentru gustul oricarui gurmand. Brânza maturată cu chimen este delicioasă și... Brânză semi-tare cu chilli, maturată...
200g
Brânză semi-tare de tip emmentaler, maturată minim 3 luni. 3 sortimente de brânză maturată, simplă și cu condimente. Răsfaţă-te alături de familie sau prieteni ăn compania mixului de brînyeturi maturate! Vei regăsi gusturile și aromele subtile ale laptelui, dar si cunoscutul meșteșug al Torockoi. Brânză semi-tare de tip emmentaler,...
220g
Brânză semi-tare de tip șvaițer, maturată minim 6 luni. Brânza maturată Tilsit este o brânză semi-tare obținută din lapte de vacă pasteurizat. Are o consistență fermă, catifelată și culoarea untului. Datorită maturării cu culturi de brevibacterii, crusta brânzei are o culoare ușor roșiatică, cu gust de nucă. Sugestii de consum: Puneți Tilsit tăiată... Brânză semi-tare de tip șvaițer,...
200g
Brânza de burduf de Sibiu este produsă integral din lapte de oaie crud proaspăt muls, nepasteurizat. Laptele folosit pentru fabricarea produsului provine de la animale crescute în zona geografică a judetului Sibiu şi hrănite în principal pe păşune. Brânza de burduf de Sibiu este...
≅ 550g
Brânză maturată din lapte de vacă, FELII, maturată minim 45 zile. Brânza maturată Dinogetia este o brânză semi-moale cu găuri de dimensiuni medii. Are o crustă subțire și elastică cu o pastă moale, untosă, alb-gălbuie. Are gust dulce, untos, delicat și acidulat. Conţinut de grăsime raporat la substanţa uscată 32%. Brânză maturată din lapte de vacă,...
Felii/100g
Brânză maturată minim 90 zile, din lapte de vacă. Brânză Heracleea de tip Raclette autentică, perfectă pentru a fi topită și servită cu cartofi, legume sau carne. Brânză maturată minim 90 zile, din...
200g
Brânză maturată minim 180 zile, din lapte de vacă. Brânza Traian maturată 180 de zile este o brânză puternic aromată cu o personalitate deosebită și un gust unic. Maturarea îndelungată îi conferă o textură solidă și o culoare gălbuie (până la galben mai închis). Conţinut de grăsime raporat la substanţa uscată 38%. Brânză maturată minim 180 zile, din...
200g
Brânză maturată minim 90 zile, din lapte de vacă. Brânza Traian maturată 180 de zile este o brânză puternic aromată cu o personalitate deosebită și un gust unic. Maturarea îndelungată îi conferă o textură solidă și o culoare gălbuie (până la galben mai închis). Conţinut de grăsime raporat la substanţa uscată 38%. Brânză maturată minim 90 zile, din...
200g
“Floare de Colț” este o brânză semi-moale, făcută din lapte integral. La interior, “Floare de Colț”, are o tentă alb-gălbuie, este moale și puțin lucioasă, iar exteriorul este acoperit cu un strat de mucegai nobil alb, comestibil. Perioada de maturare a brânzei este de aproximativ 30 de zile. Uşor încălzită și întinsă pe o felie de pâine prăjită peste... “Floare de Colț” este o brânză...
≅ 300g
Grana Padano certificat DOP, produs exclusiv în cele treizeci și două de provincii Emilia-Romagna, Lombardia, Piemont, Trentino-Alto Adige (Trentingrana) și Veneto, urmând standarde riguroase de calitate. Grana Padano Collezione este mult mai mult decât o brânză; este o călătorie prin aromele și tradițiile regiunilor italiene în care calitatea și atenția... Grana Padano certificat DOP, produs...
150g
Parmigiano Reggiano Collezione: o capodoperă a măiestriei italiene a produselor lactate, un simbol al excelenței și tradiției. Această brânză tare fină DOP este produsă exclusiv cu lapte de vacă crud, parțial degresat, provenit din zonele autentificate Reggio Emilia, Modena, Parma, Bologna. Parmigiano Reggiano Collezione este rezultatul unui proces... Parmigiano Reggiano Collezione: o...
150g
Parmigiano Reggiano Răzuit în pungă de 5g este o sluţie prcatică şi convenabilă pentru a savura brânza italiană oriunde şi oricând. Fiecare plic conține o singură porție de 5 grame, ideală pentru condimentarea mâncărurilor precum pastele, risottouri, supe, salate sau pentru îmbogățirea gustărilor și aperitivelor. Parmigiano Reggiano este produs cu lapte... Parmigiano Reggiano Răzuit în pungă...
5g
Produs exclusiv cu lapte de la vaci brune istorice, o rasă cu rădăcini în inima zonei Parmei. Aromă unică și rafinată: o aromă bogată, dar incredibil de delicată, îmbogățită cu note distinctive datorită dietei tradiționale a vacilor. Această ediție specială este făcută cu lapte de vacă brună, selectat pentru capacitatea lor de a produce o brânză cu o... Produs exclusiv cu lapte de la vaci...
150g
Produs exclusiv cu lapte de la vaci albe istorice, o rasă autohtonă din Modena, cunoscută pentru laptele de calitate superioară. Calitatea laptelui: Lapte bogat în cazeină, grăsimi și proteine, fără adaos de aditivi sau conservanți, pentru un gust autentic și inconfundabil. Producție artizanală: laptele crud de vacă, degresat parțial, lucrat cu... Produs exclusiv cu lapte de la vaci...
150g
Certificare DOP: Garantează autenticitatea și respectul metodelor tradiționale de producție în zona desemnată de origine pentru Pecorino Romano. Calitate superioară: Produs exclusiv cu lapte proaspăt integral de oaie, colectat de la fermele locale și coagulat cu cheag de miel de înaltă calitate. Aromă distinctivă: Oferă o aromă aromată și ușor... Certificare DOP: Garantează...
200g
Blu Erborinato di Pecora Collezione Este o brânză produsă în Toscana cu lapte de oaie. Caracterizat printr-o aromă intensă și o consistență cremoasă, amintește de faimosul Roquefort francez pentru gustul său bogat și complex. Se asorteaza perfect cu miere, muştar de dovleac si fructe de pădure, care îi sporesc nuanţele aromatice. Blu Erborinato di Pecora Collezione...
500g
Brânză cinstită de la Horodnic. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită de la Horodnic....
≅ 350g