Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Certificare DOP: Garantează autenticitatea și respectul metodelor tradiționale de producție în zona desemnată de origine pentru Pecorino Romano. Calitate superioară: Produs exclusiv cu lapte proaspăt integral de oaie, colectat de la fermele locale și coagulat cu cheag de miel de înaltă calitate. Aromă distinctivă: Oferă o aromă aromată și ușor... Certificare DOP: Garantează...
200g
Brânză cinstită de la Horodnic. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită de la Horodnic....
≅ 350g
Spre deosebire de telemeaua proaspătă, telemeaua maturată de la Ferma de la Munte este mai sărată şi mai dură în consistenţă. Spre deosebire de telemeaua...
≅ 250g
Burduf din lapte de vacă obținută prin metoda tradițională de maturare din Ardeal. Pentru gurmazi și amatori de gusturi autentice românești în recipient de sticlă. Păstoasă și consistentă, perfectă pentru consum direct sau gătit (ex: bulz). Caracteristici organoleptice:Aspect: Pastă moale, untoasă Culoare: Alb-gălbuie Gust: Plăcut, fără mirosuri... Burduf din lapte de vacă obținută...
300g
Certificare DOP: Garantează autenticitatea și respectul metodelor tradiționale de producție în zona desemnată de origine pentru Pecorino Romano. Calitate superioară: Produs exclusiv cu lapte proaspăt integral de oaie, colectat de la fermele locale și coagulat cu cheag de miel de înaltă calitate. Aromă distinctivă: Oferă o aromă aromată și ușor... Certificare DOP: Garantează...
150g
Branză de bivoliță maturată în grota naturală de la Țaga. Mucegaiul unic în lume prezent în grotă alături de condițiile speciale de temperatură și umiditate au dus la obținerea acestui tip de brânză cum alta nu-i, imposibil de reprodus în altă parte. Producția acesteia coboară până acum 200 de ani fiind documentată în acte oficiale ale negustorilor epocii. Branză de bivoliță maturată în grota...
350g
Brânză maturată de capră 35% grăsime. Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf. O variație binevenită la platourile clasice de brânzeturi maturate, pariem că va deveni rapid "de-a casei". Brânză maturată de capră 35% grăsime....
200g
“Floare de Colț” este o brânză semi-moale, făcută din lapte integral. La interior, “Floare de Colț”, are o tentă alb-gălbuie, este moale și puțin lucioasă, iar exteriorul este acoperit cu un strat de mucegai nobil alb, comestibil. Perioada de maturare a brânzei este de aproximativ 30 de zile. Uşor încălzită și întinsă pe o felie de pâine prăjită peste... “Floare de Colț” este o brânză...
≅ 300g
Brânză cinstită din ingrediente naturale. Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului, urmată de afumare. Brânză cinstită din ingrediente...
≅ 300g
Produs maturat 24 luni. Acest Parmigiano Reggiano se naște în inima zonei Mantua, o zonă renumită pentru tradiția de producere a brânzeturilor. Și produs exclusiv cu lapte de la vaci frizone, numite local „Bianche e Nere”, crescute cu grijă în provincia Mantua. Specificul zonei Mantua, cu condițiile sale deosebite de mediu, contribuie la definirea... Produs maturat 24 luni. Acest...
150g
Parmigiano Reggiano Collezione: o capodoperă a măiestriei italiene a produselor lactate, un simbol al excelenței și tradiției. Această brânză tare fină DOP este produsă exclusiv cu lapte de vacă crud, parțial degresat, provenit din zonele autentificate Reggio Emilia, Modena, Parma, Bologna. Parmigiano Reggiano Collezione este rezultatul unui proces... Parmigiano Reggiano Collezione: o...
150g
Brânză Feta Mytilene PDO 400gr, sărarea mării și condițiile climatice speciale ale insulei fac un gust ușor deosebit și o aromă bogată. Brânza feta Mytilene PDO este una dintre cele mai vechi brânzeturi grecești care au fost produse în insula Lesbos din cele mai vechi timpuri, de aceea are statutul de PDO (denumire de origine protejată) Brânză Feta... Brânză Feta Mytilene PDO 400gr,...
400g
Brânza artizanală produsă la Ferma de la Munte din lapte de vacă este bogată în grăsimi și are o textură onctuoasă, o savoare aparte, alături de nuci, struguri sau un vin alb cu arome florale sau fructate. În procesul de maturare, pasta de brânză la început albă-porţelanoasă, sfărâmicioasă şi cu gust insipid, devine albă-gălbuie, elastică, onctuoasă, cu... Brânza artizanală produsă la Ferma de...
≅ 350g
Brânză maturată din lapte de vacă crud, cu curcuma. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată din lapte de vacă...
≅ 250g
Sărbătorește în stil italian cu o porție de paste delicioase presărate cu o porție dublă de Parmigiano Reggiano de la Zanetti. Sărbătorește în stil italian cu o...
200g
Brânză maturată cu leurdă din lapte de vacă crud. Grăsime ]n substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu leurdă din lapte...
≅ 250g
Brânză maturată cu cărbune din lapte de vacă crud. Grăsime ]n substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu cărbune din lapte...
≅ 250g
Brânză maturată cu nuci ăn coniac din lapte de vacă crud. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu nuci ăn coniac din...
≅ 250g
Brânză maturată din lapte de vacă cu Fetească Neagră Villa Vinea. Brânză maturată din lapte de vacă cu...
≅ 250g
Brânză maturată din lapte de vacă crud. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată din lapte de vacă...
≅ 250g
Brânză de capră obținută din lapte de capră pasteurizat cu piper roșu. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Brânză de capră obținută din lapte de...
≅ 250g
Brânză semi-tare cu chilli, maturată minim 3 luni. Brânza maturată cu condimente are la bază brânză Trapist (datorită versatilităţii şi gustului său uşor, blând), la care se adaugă condimente în funcţie de sortiment. Se obţin astfel brânzeturi delicioase, aromate, perfecte pentru gustul oricarui gurmand. Brânza maturată cu chimen este delicioasă și... Brânză semi-tare cu chilli, maturată...
200g
Brânză semi-tare de tip emmentaler, maturată minim 3 luni. 3 sortimente de brânză maturată, simplă și cu condimente. Răsfaţă-te alături de familie sau prieteni ăn compania mixului de brînyeturi maturate! Vei regăsi gusturile și aromele subtile ale laptelui, dar si cunoscutul meșteșug al Torockoi. Brânză semi-tare de tip emmentaler,...
220g
Brânză semi-tare de tip șvaițer, maturată minim 6 luni. Brânza maturată Tilsit este o brânză semi-tare obținută din lapte de vacă pasteurizat. Are o consistență fermă, catifelată și culoarea untului. Datorită maturării cu culturi de brevibacterii, crusta brânzei are o culoare ușor roșiatică, cu gust de nucă. Sugestii de consum: Puneți Tilsit tăiată... Brânză semi-tare de tip șvaițer,...
200g