Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Telemeaua de Sibiu este o brânză semi-tare, cu indicație geografică protejată, produsă integral din lapte de oaie crud proaspăt muls, nepasteurizat, prin coagulare enzimatică cu cheag. Perioada de maturare este de minim 21 de zile. Laptele folosit pentru fabricarea produsului provine de la animale crescute în zona geografică a judetului Sibiu şi hrănite... Telemeaua de Sibiu este o brânză...
≅ 600g
Este un produs natural, făcut exclusiv din lapte de oaie, culturi lactice, cheag și sare, cu un gust deosebit și în același timp puternic. Este un produs natural, făcut...
≅ 700g
Brânză telemea maturată, 100% din lapte de bivoliță, 47% grăsime. Produs românesc premium destinat împătimiților gustului, Produs natural cu valoare nutritivă ridicată, fără ingrediente artificiale; conținut ridicat de calciu și Vitamina A, ce stimulează imunitatea organismului. Brânză telemea maturată, 100% din...
550g
Brânză Feta Mytilene PDO 400gr, sărarea mării și condițiile climatice speciale ale insulei fac un gust ușor deosebit și o aromă bogată. Brânza feta Mytilene PDO este una dintre cele mai vechi brânzeturi grecești care au fost produse în insula Lesbos din cele mai vechi timpuri, de aceea are statutul de PDO (denumire de origine protejată) Brânză Feta... Brânză Feta Mytilene PDO 400gr,...
400g
Rotiță de cașcaval maturat până la 30 zile; este moale, cu textură fină și bogată în coajă naturală. Cu gust lăptos, cremos și delicat, ușor sărat, Rotocol de cașcaval este potrivit pentru un mic dejun pentru copii sau adulți, într-un sandviș cald pe grill, tăiat cubulețe pentru gustări cu grisine, roșii sau măsline ori adăugat în diverse preparate la... Rotiță de cașcaval maturat până la 30...
280g
Sărbătorește în stil italian cu o porție de paste delicioase presărate cu o porție dublă de Parmigiano Reggiano de la Zanetti. Sărbătorește în stil italian cu o...
200g
Grana Padano răzuit, numai bun de folosit la paste, pizza, risotto, supe sau alte măncăruri alese. Grana Padano răzuit, numai bun de...
100g
Brânză cinstită din ingrediente naturale. Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită din ingrediente...
≅ 330g
Brânză cinstită de la Horodnic. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului, urmat de afumare. Brânză cinstită de la Horodnic....
≅ 500g
Brânză de burduf de 45% grăsime. Produs românesc din lapte provenit de la vaci și oi care pasc libere pe pajiștile întinse cu iarbă. Brânză de burduf de 45% grăsime....
≅ 400g
Pecorino este o brânză dură maturată din lapte de oaie. O brânză grasă, cu gust intens și aromat. DOP = denumire de origine controlată. Pecorino Romano nu este făcută doar din lapte de oaie, ci din laptele de oaie care a pășunat în pășuni cu combinații specifice de iarbă care conferă laptelui anumite gusturi specifice. Poate fi servită ca aperitiv,... Pecorino este o brânză dură maturată...
250g
Brânză fermentată maturată din lapte de oaie. Brânză fermentată maturată din lapte...
300g
Brânză fermentată din lapte de vacă cu ardei roșu dulce Brânză fermentată din lapte de vacă...
200g
Produs premium din lapte românesc, de oaie și vacă. Maturat 6 luni. Obținut din lapte crud de oaie și vacă prin opărirea cașului. Grăsime raportată la substanța uscată: min.: 45% Produs premium din lapte românesc, de...
250g
Brânză maturată cu leurdă din lapte de vacă crud. Grăsime ]n substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu leurdă din lapte...
≅ 250g
Brânză maturată cu cărbune din lapte de vacă crud. Grăsime ]n substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu cărbune din lapte...
≅ 250g
Brânză maturată cu nuci ăn coniac din lapte de vacă crud. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu nuci ăn coniac din...
≅ 250g
Brânză maturată din lapte de vacă cu Fetească Neagră Villa Vinea. Brânză maturată din lapte de vacă cu...
≅ 250g
Brânză maturată din lapte de vacă crud. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată din lapte de vacă...
≅ 250g
Cașcaval de 10 - o rețetă de cașcaval la care se folosesc 10 L lapte pt 1 kg cașcaval. Este gustos, cremos și se simte gustul bogat de lapte. Bun pentru sandvisuri, pentru pizza făcută acasă, pentru lipii umplute si alte bunatăți.Produsul are o maturare scurtă de 3-4 săptămâni pentru a obține cel mai bun gust. Cașcaval de 10 - o rețetă de cașcaval...
120g
Brânză de capră obținută din lapte de capră pasteurizat cu chimen. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Brânză de capră obținută din lapte de...
≅ 250g
O brânză specială prin culoare și multitudinea de găuri interioare, produsul poate fi folosit la micul dejun, în gustări și deserturi. Emmental este potrivită pentru fondue de brânză, în sandwich-uri, la un platou cu brânzeturi și fructe pentru desert. O brânză specială prin culoare și...
150g
Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte de vacă pasteurizat si standardizat. Produs fabricat prin opărirea cașului...
Face parte din categoria brânzeturilor cu pastă opărită. Gustul și textura brânzei Cheddar pot varia foarte mult în funcție de perioada de fermentare. Face parte din categoria...
200g
General rating