Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Descoperiți vanilia noastră sublimă din Indonezia. Din soiul Tahitensis (la fel ca vanilia tahitiana), este pe cât de dulce, pe atât de intoxicantă. Parfumul său de caramel și miere, susținut de note lemnoase și florale, este o adevărată călătorie. Fiecare pastă este sortată, selectată și pregătită cu grijă. Cu un ecartament de 12 până la 14 cm,... Descoperiți vanilia noastră sublimă...
2 Bucăți
Sri Lanka, insula Ceylon... o regiune cunoscută în principal pentru ceai și scorțișoară. Ai fi surprins să afli că aici se cultivă și vanilie? Vanilia din Sri Lanka, numită și vanilie Ceylon, este un soi Planifolia: același care este cultivat în Madagascar sau Uganda. Teroir-ul special din Sri Lanka conferă acestei vanilii un profil aromat de cacao,... Sri Lanka, insula Ceylon... o regiune...
2 Păstăi
Vanilia din Uganda provine dintr-o orhidee din soiul Planifolia, aceeași familie cu vanilia Bourbon din Madagascar. Conținutul foarte mare de vanilină, caracteristic vaniliei din Uganda, conferă păstăilor note puternice de vanilie, cacao și note sălbatice, transformându-le într-o o necesitate pentru bucătarii care caută noi arome. Secretul? O... Vanilia din Uganda provine dintr-o...
2 Păstăi
Lăsați-vă purtat pe traseul condimentelor și opriți-vă la marginea Mării Caspice, unde crește cel mai prestigios condiment de pe pământ: șofranul. Șofranul provine din Crocus Sativus, o floare delicată cultivată în zone aride la altitudini mari. O floare produce doar 3 stigmate, care trebuie recoltate manual, înainte de zori, pentru că se estompează la... Lăsați-vă purtat pe traseul...
1g
Selecție premium ce-ți va perfecționa salatele, îți va îmbrăca brânzeturile, îți va pune în valoare deserturile... într-un cuvânt, te va face stăpân pe pasul crucial al pregătirii unei farfurii. Aurora este împletirea ultimului întuneric al nopții cu prima lumină a zilei. Albăstrele, floarea sorelui si petale de trandafir - armonie perfectă!... Selecție premium ce-ți va perfecționa...
5g
Acum vă puteți bucura și de nuci și de flori în același recipient pentru a vă permite să apreciați bogăția nucșoarei în întregime și să jonglați cu subtilitățile sale. Nucșoara si florile sale sunt folosite în principal pentru a da caracter cărnurilor, supelor, piureurilor sau chiar cocktailurilor. Nucșoara se potrivește perfect cu frișca și cartofii.... Acum vă puteți bucura și de nuci și...
35g
Ardeiul Voatsiperifery, cunoscut mai bine ca ardeiul sălbatic din Madagascar, este unul dintre cele mai căutate din lume. Descoperiți adevăratul gust al ardeiului de Madagascar: fructat, lemnos și înflorit. Aduce o notă răcoritoare preparatelor tale, mult caracter, dar fără violență. Ardeiul sălbatic de Madagascar se potrivește perfect cu carnea albă,... Ardeiul Voatsiperifery, cunoscut mai...
60g
Originar din America de Sud, ardeiul iute Wiri Wiri este pe cât de original, pe atât de suculent. Dacă forma și mărimea sa rotundă i-au adus porecla de „piper cireș”, doar vizual se apropie... Din punct de vedere gustativ, ardeiul wiri wiri este destul de aproape de roșia uscată! Notele sale de fructe coapte, aproape confiate, vă vor îmbunătăți tocanele,... Originar din America de Sud, ardeiul...
30 bucăți
Combava, mai puțin cunoscută decât Yuzu, este mai aromată. Această citrice tropicală mică seamănă cu un lime oarecum denivelat. Are note de lemongrass și citrice, cu o notă de verbenă, o notă de ghimbir și o coajă de bergamotă... o explozie de prospețime, sporită de un grad perfect de amărăciune și aciditate. Invizibilă odată încorporată în rețetele... Combava, mai puțin cunoscută decât...
50g
10 delicioase fasole Tonka din Amazon. La jumătatea distanței dintre fructe și condimente, boabele de tonka sunt sămânța uscată a unui copac tropical care crește doar în America de Sud. Parfumul este atât unic, cât și foarte evocator de arome pe care le cunoaștem bine: migdale, caramel, fân tăiat, vanilie... Foarte versatilă, această mică minune poate... 10 delicioase fasole Tonka din...
10 boabe
Această cacao este crudă, intactă și vă invităm să o descoperiți sub formă de boabe prăjite. Boabele de cacao din Peru, prăjite, au un gust crud, intens, amar, cu note de fructe roșii. Cum să consumi boabele de cacao? În primul rând, așa cum sunt! Sub dinte. Puterea lor aromatică le face un excelent supresor al poftei de mâncare, ideale ca o gustare... Această cacao este crudă, intactă și...
50g
100% Vanilie Bourbon din Madagascar. O pudră de calitate excepțională! 100% păstăi de vanilie zdrobite. Fără vanilie uzată, fără zahăr, fără coloranți, fără conservanți sau orice altceva... doar vanilie adevărată, 100% naturală. Această pudră este ideală pentru toate prăjiturile, cremele, biscuiții și deserturile tale. De asemenea, se potrivește perfect... 100% Vanilie Bourbon din Madagascar....
10g
Scorțișoara de Ceylon (lat. Cinnamomum Zeylanicum Verum), este folosită în Asia de Sud de milenii pentru aromele sale calde și picante și pentru proprietățile sale antiseptice, antivirale și antibacteriene. Încă din Evul Mediu, s-a impus în Europa ca un condiment esențial, mai ales în timpul sărbătorilor de Crăciun. Scorțișoara de Ceylon este diferită... Scorțișoara de Ceylon (lat....
40g
Selecție premium ce-ți va perfecționa salatele, îți va îmbrăca brânzeturile, îți va pune în valoare deserturile... într-un cuvânt, te va face stăpân pe pasul crucial al pregătirii unei farfurii. Noaptea înstelată este un cer pe care ne-am făcut timp să-l observăm. În această imensitate albăstruie, vârfurile albe, roz și mov ne transportă într-un univers... Selecție premium ce-ți va perfecționa...
5g
Piperul Timut este originar din Nepal. Este cunoscut si sub numele de piper grapefruit datorită gustului fructat de citrice, cu note proapete și acidulate și miros unic. Bobul Timur crește în munții nepalezi, pe arbuști mici, din care se recoltează fructele. Odată scăpat de semințele sale să păstreze doar coaja: aici este adevărata aromă! Piperul Timut... Piperul Timut este originar din...
30g
Boabe întregi, mari și omogene de Piper Roz, certificate organic. Calibru A+ (reprezintă mai puțin de 5% din recolta mondială). Piperul roz: piperul Gurmanzilor. Gust fructat, dulce și floral. Boabele de piper roz merg divin cu majoritatea peștilor, în special cu somonul. Funcționează și cu foie gras, rață sau carne de porc. În cele din urmă, nu vă fie... Boabe întregi, mari și omogene de...
30g
Îmbunătățiți-vă felurile de mâncare cu toppingul Gomasio, un amestec delicat de semințe de susan prăjite și sare de mare. Acest condiment tradițional japonez este ideal pentru a adăuga o notă de umami mâncărurilor dvs., reducând în același timp cantitatea de sare folosită. Cele trei susanuri de la Gomasio sunt susanul auriu, susanul negru și susanul ume... Îmbunătățiți-vă felurile de mâncare...
50g
Ardeiul Kampot este recunoscut de cei mai mari bucătari din întreaga lume drept unul dintre cele mai bune boabe de piper. Este cultivat exclusiv în regiunile Kep și Kampot, din Cambodgia, și a obținut, în 2010, o etichetă de Indicație Geografică Protejată. Piperul negru de Kampot este intens și echilibrat. Combină dulceața vaniliei și a caramelului,... Ardeiul Kampot este recunoscut de cei...
60g
Originar din insula Borneo din Malaezia, ardeiul alb Sarawak este cultivat în principal în regiunea Sarawak, de unde își ia numele. Ardeiul de Sarawak este recoltat manual, bob cu bob. Piperul alb Sarawak Vanissa beneficiază de o indicație geografică protejată (IGP) care îi garantează originea, calitatea și respectul pentru metodele tradiționale... Originar din insula Borneo din...
65g
Usturoiul negru se obține prin fermentarea usturoiului obișnuit într-un mediu cald și umed timp de câteva săptămâni. Usturoiul negru este un produs magnific atât pentru aromele sale dulci confitate de caramel, ciuperci, balsamic, cât și pentru proprietățile antioxidante și detoxifiante care îl fac un adevărat aliment sănătos. De ce combinația usturoi... Usturoiul negru se obține prin...
Amestec de 4 condimente distincte: piper, scorțișoară, nucșoară și cuișoare. Un melanj polivalent și aromat care vă va sublima preparatele. Cum folosiți acest mix? Acest amestec versatil este potrivit pentru cărnurile de pui, terine sau pateuri, precum și pentru legumele cucurbitacee (dovleac, zucchini etc.) sub toate formele: supă, la cuptor, la... Amestec de 4 condimente distincte:...
55g
Sărurile aromate cu ierburi, trufe sau chiar condimente sunt foarte răspândite astăzi. Dar ce ziceți de zaharuri? Este greu să găsești pe piață zahăr de calitate, ieșit din comun. Nerafinat, zahărul Vanissa din trestie păstrează toate calitățile sale nutritive, cum ar fi sărurile minerale, oligoelemente și, desigur, intensitatea aromatică. Este... Sărurile aromate cu ierburi, trufe...
100g
Amestec de condimente inspirat de aromele tradiționale din Orientul Mijlociu. Mixul Zaatar constă din sumac, semințe de susan, cimbru și sare. Un amestec bogat și aromat, cu o notă de aciditate, o textură crocantă și note erbacee. Mixul Zaatar este extrem de versatil. Îl poți încorpora în hummus, în vinegretă, presărat pe legume la grătar sau în... Amestec de condimente inspirat de...
Ardeiul jalapeño își ia numele de la orașul mexican Xalapa, uneori ortografiat Jalapa, în regiunea Veracruz din estul Mexicului. Acest ardei este cunoscut pentru aroma sa picantă, fructată, proaspătă, ușor acidulată. Cu un nivel mediu de 3000 până la 6000 pe scara Scoville, acest ardei picant rămâne accesibil unui public larg, chiar și celor neinițiați.... Ardeiul jalapeño își ia numele de la...
35g