You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2 Păstăi Vanilie Bourbon Madagascar, Gourmet Extra - Vanissa

Producator: VANISSA

55,00 Lei

2 Bucăți

Detalii Produs

Descriere:

Descoperă adevărata vanilie Bourbon din Madagascar.

Cele mai frumoase păstăi de vanilie din Madagascar, atent selectate. Calitate incomparabilă - mai puțin de 5% din recolta anuală.

Păstăi magnifice, cărnoase, suple și foarte grase, alese doar pentru tine.

Un parfum captivant, o amplitudine aromatică bogată și complexă.

Fără compromisuri cu privire la calitate, fiecare pod este umplut la perfecțiune.

Recoltate manual în regiunea Sambava, în nord-estul Madagascarului, aceste păstăi au fost rafinate la soare pentru a atinge un nivel ideal de umiditate la coacere: 33 până la 35%.

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

2 Păstăi Vanilie Bourbon Madagascar, Gourmet Extra - Vanissa

2 Păstăi Vanilie Bourbon Madagascar, Gourmet Extra - Vanissa

Descoperă adevărata vanilie Bourbon din Madagascar.

Cele mai frumoase păstăi de vanilie din Madagascar, atent selectate. Calitate incomparabilă - mai puțin de 5% din recolta anuală.

Păstăi magnifice, cărnoase, suple și foarte grase, alese doar pentru tine.

Un parfum captivant, o amplitudine aromatică bogată și complexă.

Fără compromisuri cu privire la calitate, fiecare pod este umplut la perfecțiune.

Recoltate manual în regiunea Sambava, în nord-estul Madagascarului, aceste păstăi au fost rafinate la soare pentru a atinge un nivel ideal de umiditate la coacere: 33 până la 35%.