Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.
Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.
Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..
Originar din insula Borneo din Malaezia, ardeiul alb Sarawak este cultivat în principal în regiunea Sarawak, de unde își ia numele. Ardeiul de Sarawak este recoltat manual, bob cu bob. Piperul alb Sarawak Vanissa beneficiază de o indicație geografică protejată (IGP) care îi garantează originea, calitatea și respectul pentru metodele tradiționale... Originar din insula Borneo din...
65g
Usturoiul negru se obține prin fermentarea usturoiului obișnuit într-un mediu cald și umed timp de câteva săptămâni. Usturoiul negru este un produs magnific atât pentru aromele sale dulci confitate de caramel, ciuperci, balsamic, cât și pentru proprietățile antioxidante și detoxifiante care îl fac un adevărat aliment sănătos. De ce combinația usturoi... Usturoiul negru se obține prin...
Te invităm să descoperi calitatea excepțională a zahărului Muscovado, potențat de adevărate bucăți de Vanilie. Zahărul Muscovado este cel mai puțin rafinat și cel mai aromat dintre toate zaharurile din trestie. Conținutul său ridicat de melasă îi conferă un gust dulce și pronunțat de lemn dulce, sirop de arțar și caramel. Este bogat în vitamine (A, B3,... Te invităm să descoperi calitatea...
80g
Amestec de 4 condimente distincte: piper, scorțișoară, nucșoară și cuișoare. Un melanj polivalent și aromat care vă va sublima preparatele. Cum folosiți acest mix? Acest amestec versatil este potrivit pentru cărnurile de pui, terine sau pateuri, precum și pentru legumele cucurbitacee (dovleac, zucchini etc.) sub toate formele: supă, la cuptor, la... Amestec de 4 condimente distincte:...
55g
Sărurile aromate cu ierburi, trufe sau chiar condimente sunt foarte răspândite astăzi. Dar ce ziceți de zaharuri? Este greu să găsești pe piață zahăr de calitate, ieșit din comun. Nerafinat, zahărul Vanissa din trestie păstrează toate calitățile sale nutritive, cum ar fi sărurile minerale, oligoelemente și, desigur, intensitatea aromatică. Este... Sărurile aromate cu ierburi, trufe...
100g
Treziți-vă simțurile cu acest Zahăr din trestie cu Yuzu Japonez! Yuzu este un fruct citric unic, originar din Japonia, iubit pentru aroma sa complexă care combină note de lămâie, grapefruit și mandarină. Zahărul din trestie cu Yuzu Japonez de la Vanissa este o adevărată explozie de arome. Gustul unic al yuzu, un fruct citric japonez apreciat, se combină... Treziți-vă simțurile cu acest Zahăr...
100g
Amestec de condimente inspirat de aromele tradiționale din Orientul Mijlociu. Mixul Zaatar constă din sumac, semințe de susan, cimbru și sare. Un amestec bogat și aromat, cu o notă de aciditate, o textură crocantă și note erbacee. Mixul Zaatar este extrem de versatil. Îl poți încorpora în hummus, în vinegretă, presărat pe legume la grătar sau în... Amestec de condimente inspirat de...
Ardeiul jalapeño își ia numele de la orașul mexican Xalapa, uneori ortografiat Jalapa, în regiunea Veracruz din estul Mexicului. Acest ardei este cunoscut pentru aroma sa picantă, fructată, proaspătă, ușor acidulată. Cu un nivel mediu de 3000 până la 6000 pe scara Scoville, acest ardei picant rămâne accesibil unui public larg, chiar și celor neinițiați.... Ardeiul jalapeño își ia numele de la...
35g
Acest mic fruct galben citric originar din Asia de Est este adesea văzut ca o combinație de nedescris de grapefruit, lămâie și mandarină. Yuzu arată exact ca o lămâie, cu o piele mai groasă, plină de denivelări. Yuzu este deosebit de apreciat pentru aroma sa distinctă, proaspătă și parfumată, mai complexă decât majoritatea fructelor citrice comune în... Acest mic fruct galben citric...
45g
Elevați-vă gătitul cu coaja de Yuzu măcinată de la Vanissa! Yuzu Zest provine din yuzu, un citric japonez rar, cu arome unice de lămâie, mandarină și grapefruit. Bogat în antioxidanți și vitamina C, este un condiment ideal pentru a adăuga un gust de prospețime și exotism preparatelor tale. Cum să-l folosești? Folosit în mod tradițional în bucătăria... Elevați-vă gătitul cu coaja de Yuzu...
45g
Folosit pentru prima dată în secolul al XVI-lea de către coloniștii britanici, termenul „curry” este un anglicism al cuvântului indian „kari” care desemnează preparatele cu sos din bucătăria indiană. Curry Madras este format din turmeric, coriandru, chimen, piper, ghimbir, scortisoara si cuisoare. Ce retete folosesc curry? Amestecat cu lapte de cocos,... Folosit pentru prima dată în secolul...
50g
Ardeiul Urfa este un tip de ardei roșu originar din orașul turc Urfa. Este cunoscut pentru aroma sa ușor afumată, precum și pentru nivelul său moderat de picant. Ardeiul Urfa este adesea folosit în bucătăria turcească și orientală și este adesea prăjit, uscat și măcinat pentru a fi folosit ca condiment. De asemenea, este folosit în stare proaspătă în... Ardeiul Urfa este un tip de ardei...
45g
Originar din Columbia, ardeiul din Amazon are particularitatea de a fi recoltat înainte de a fi copt complet. Acest lucru explică culoarea sa galbenă, în timp ce majoritatea verilor săi apropiați (cum ar fi ardeiul cayenne) sunt roșii! Această recoltă timpurie își propune să permită ardeiului amazonian să dezvolte note fructate și acidulate. Cu un scor... Originar din Columbia, ardeiul din...
15g
Boia de ardei iute, de o culoare roșu aprins, cu note picante moderate afumată încet cu lemn de stejar verde. Aromă puternică, pe cât de delicioasă, pe atât de reconfortantă. Această latură afumată este deosebit de apreciată de vegetarieni și vegani, care găsesc arome specifice produselor de origine animală (slănină, somon, brânză etc.). Boia de ardei iute, de o culoare roșu...
55g
L'Accord du Moment este o compoziție florală efemeră, care evoluează odată cu anotimpurile. Uneori în petale, alteori în flori întregi, poate lua forma unui singur soi sau a unei compoziții variate. Ca și în cazul celorlalte selecții, acestea sunt 100% flori uscate comestibile. În prezent, Accord du Moment este format din petale de trandafir roșu intens,... L'Accord du Moment este o compoziție...
5g
Originare din Danemarca, aceste pepite de sare naturală au fost afumate încet cu lemn de fag. Rezultatul este un parfum îmbătător, de o intensitate rară, care vă va transporta în colțul unui șemineu confortabil și vă va reînvia amintirile celor mai frumoase seri de iarnă. Cum să folosiți pepitele de sare afumată? Puteți măcina sau zdrobi fulgii la... Originare din Danemarca, aceste...
110g
Reinventarea mâncărurilor tale nu a fost niciodată mai ușoară: descoperă Le Trappeur, amestecul dulce și acru aromatizat cu zahăr de arțar și condimente. Această specialitate canadiană are puterea de a transforma un preparat obișnuit într-un fel de mâncare subtil și original. Cu ce alimente trebuie combinat Le Trappeur? Le Trappeur îmbunătățește orice... Reinventarea mâncărurilor tale nu a...
70g
Un amestec surprinzător, de presărat peste tot în ultimul moment. Vrei să ridici calitatea creațiilor tale cu un simplu gest? Spune la revedere mâncărurilor cărora le lipsește „un pic”. Gătitul este pe cale să devină infinit mai ușor! Sare, roșii, boia de ardei, chimen negru, usturoi, ceapă, piper și ardei iute... suficient pentru a oferi o căldură... Un amestec surprinzător, de presărat...
55g
Le Cajun - un amestec emblematic de grătare americane. Când vine sezonul grătarului, acesta este amestecul de condimente pe care trebuie să-l ai la îndemână. Cum să-l folosești, cu ce să-l asociezi? În ceea ce privește carnea, se potrivește cel mai bine cu carnea de porc și pui. Pregătiți coaste de porc marinate sau friptură de pui cu Cajun și veți... Le Cajun - un amestec emblematic de...
55g
Vanilia din Uganda provine dintr-o orhidee din soiul Planifolia, aceeași familie cu vanilia Bourbon din Madagascar. Conținutul foarte mare de vanilină, caracteristic vaniliei din Uganda, conferă păstăilor note puternice de vanilie, cacao și note sălbatice, transformându-le într-o o necesitate pentru bucătarii care caută noi arome. Secretul? O... Vanilia din Uganda provine dintr-o...
2 Păstăi
Sri Lanka, insula Ceylon... o regiune cunoscută în principal pentru ceai și scorțișoară. Ai fi surprins să afli că aici se cultivă și vanilie? Vanilia din Sri Lanka, numită și vanilie Ceylon, este un soi Planifolia: același care este cultivat în Madagascar sau Uganda. Teroir-ul special din Sri Lanka conferă acestei vanilii un profil aromat de cacao,... Sri Lanka, insula Ceylon... o regiune...
2 Păstăi