You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Boabe de piper Timut Nepal - Vanissa

Producator: VANISSA

36,00 Lei

Recipient sticlă/30g

Detalii Produs

Descriere:

Piperul Timut este originar din Nepal. Este cunoscut si sub numele de piper grapefruit datorită gustului fructat de citrice, cu note proapete și acidulate și miros unic.

Bobul Timur crește în munții nepalezi, pe arbuști mici, din care se recoltează fructele. Odată scăpat de semințele sale să păstreze doar coaja: aici este adevărata aromă!

Piperul Timut se potrivește perfect cu carnea de vită, rață, porc sau la fel de bine cu peștele alb.

Dar este și o necesitate în preparatele dulci! Notele sale acidulate vor spori gustul ciocolatei, cel al fructelor roșii și se vor combina perfect cu alte citrice.

Cum se folosește Piper Timut?

Pur și simplu zdrobiți-l folosind o râșniță, un cuțit sau un mortar, chiar înainte de utilizare. Tot ce trebuie să faci este să-l încorporezi în preparatul tău, fie în timpul gătitului, fie spre final.

 

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Boabe de piper Timut Nepal - Vanissa

Boabe de piper Timut Nepal - Vanissa

Piperul Timut este originar din Nepal. Este cunoscut si sub numele de piper grapefruit datorită gustului fructat de citrice, cu note proapete și acidulate și miros unic.

Bobul Timur crește în munții nepalezi, pe arbuști mici, din care se recoltează fructele. Odată scăpat de semințele sale să păstreze doar coaja: aici este adevărata aromă!

Piperul Timut se potrivește perfect cu carnea de vită, rață, porc sau la fel de bine cu peștele alb.

Dar este și o necesitate în preparatele dulci! Notele sale acidulate vor spori gustul ciocolatei, cel al fructelor roșii și se vor combina perfect cu alte citrice.

Cum se folosește Piper Timut?

Pur și simplu zdrobiți-l folosind o râșniță, un cuțit sau un mortar, chiar înainte de utilizare. Tot ce trebuie să faci este să-l încorporezi în preparatul tău, fie în timpul gătitului, fie spre final.