Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
După ce a absolvit Facultate de Zootehnie din Cluj, un tânăr fermier din zona Cârțișoara, județul Sibiu, a pornit o afacere cu bivolițe, din fonduri europene. A decis împreună cu familia să ducă mai departe tradiția de la poalele munților Făgăraș și să facă o fermă zootehnică pentru că știa că există cerere de produse de bivoliță pe piață.
Mihai Marinescu crește aproximativ 100 de bivolițe, momentan, dar și vaci de lapte.
Vitele sunt crescute exclusiv pe pășuni, pășuni native și terenuri cât mai retrase, departe de poluarea specifică marilor orașe.
A modernizat ferma cu toate utilajele necesare pentru a oferi siguranță și produse curate. Printr-un alt proiect de dezvoltare a reușit să construiască o fabrică de procesare de lactate cu scopul de a oferi consumatorului un produs natural și calitativ.
Toate lactatele sunt făcute din lapte curat, obținut de la bivolițe și vaci crescute pe pășunile de la poalele munților Făgăraș, și ingrediente naturale.
În făbricuţa fermei „Complex Turistic Transfăgărăşan” din Cârţişoara sunt produse delicioasa mozzarella, iaurt şi telemea de bivoliţă, dar şi alte derivate din lapte de vacă, inclusiv un sortiment de brânză maturată şi mai nou-apreciata brânză de grătar Halloumi.
Fie că vrei să pui pe masă copiilor produse sănătoase, fie că vrei să ai mâncare gustoasă la o petrecere sau o întâlnire cu cei dragi, atunci când muști din specialitățile Tranfăgărîşan simți o explozie de gusturi.
Spre deosebire de telemeaua proaspătă, telemeaua maturată de la Ferma de la Munte este mai sărată şi mai dură în consistenţă. Spre deosebire de telemeaua...
≅ 250g
Deosebit de apreciat de consumatori, caşcavalul de la Ferma de la Munte este un tip de brânză fină, cu un gust și miros placut, preparat din caş de vacă. Deosebit de apreciat de consumatori,...
Vid/≅ 350g
Reprezentând una dintre specialităţile culinare româneşti, brânza frământată de la Ferma de la Munte este un produs 100% natural cu o consistenţă moale-untoasă, iar gustul şi mirosul sunt specifice caşului, slab sărat.Asigură un aport important de grăsimi, proteine şi calciu. Reprezentând una dintre...
≅ 350g
Brânza artizanală produsă la Ferma de la Munte din lapte de vacă este bogată în grăsimi și are o textură onctuoasă, o savoare aparte, alături de nuci, struguri sau un vin alb cu arome florale sau fructate. În procesul de maturare, pasta de brânză la început albă-porţelanoasă, sfărâmicioasă şi cu gust insipid, devine albă-gălbuie, elastică, onctuoasă, cu... Brânza artizanală produsă la Ferma de...
≅ 350g
Tot mai mult apreciată şi de europeni, brânza Halloumi este o brânză cu origini cipriote. Realizată special pentru a fi pusă pe grătar sau prăjită datorită temperaturii înalte la care aceasta se topeşte, Brânza Halloumi de la Ferma de la Munte completează perfect mesele dumneavoastră fie că alegeţi sa o consumaţi ca atare sau adăugată în salate. Tot mai mult apreciată şi de...
≅ 200g
Cremos, gustos, Iaurtul de bivoliţă de la Ferma de la Munte este expresia clară a calității produselor provenite din ferma Tranfăgărăşan. Cremos, gustos, Iaurtul de bivoliţă...
240g
Cu un gust uşor dulce, fin, ce poartă amprenta laptelui, mozzarella de la Ferma de la Munte preparată din lapte de vacă are o consistenţă moale și o savoare aparte. Cu un gust uşor dulce, fin, ce poartă...
≅ 350g
Făcând parte din categoria brânzeturilor semigrase şi cu un conţinut redus de sare, telemeaua de vacă puţin sărată de la Ferma de la Munte este alegerea potrivită pentru toate gusturile. Făcând parte din categoria...
Vid/≅ 450g
Cu un conţinut de 50% lapte de vacă şi 50% lapte de bivoliţă, această telemea are un gust deosebit şi echilibrat. Cu un conţinut de 50% lapte de vacă...
≅ 450g