You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Brânză maturată din lapte de capră Caciotta - Fermele Cojocaru

Producator: FERMELE COJOCARU

22,50 Lei

Vid/≅ 300g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

125,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Produs 100% din lapte de capră obţinut din fermă proprie.

Obținută din lapte crud de capră, această brânză trece printr-un proces meticulos în care cheagul, atent fărâmițat, este adunat în forme rotunde de închegare.

Cu pasta sa semi-tare și forma sa cilindrică, Caciotta de capră oferă un echilibru delicios între bogăția cremoasă și notele tăioase, făcând-o o alegere versatilă pentru creațiile culinare.

Fie că este savurată simplă, alături de pâine crocantă, sau integrată în rețetele tale preferate, fiecare înghițitură promite o simfonie de arome care îți încântă papilele gustative.

Experimentează esența artei meșteșugărești și gustul de neegalat al acestui tip de brânză de capră, o mărturie a angajamentului Fermelor Cojocaru față de calitate și tradiție.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1001 kj/241 kcal
Grăsimi18 g
din care acizi grași saturați10.8 g
Glucide0.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine18 g
Sare2 g

Producător FERMELE COJOCARU

Vezi toate produsele de la acest producator

Ferma de capre Cojocaru se află în Prahova, Comuna Balta Doamnei, Sat Lacu Turcului. Ferma a pornit cu 90 de capete din rasa Szanen și Alpină austriacă, aduse din Austria in 2011. Investiția inițială doar în animale a fost de circa 25.000 euro, dar s-au mai adăugat și altele: o moară cu amestecător, un granulator cu motor Diesel, un aparat de muls. Caprele sunt hrănite cu o dietă bine echilibrată, cu fân și cereale, cu multă apă proaspătă. Când vegetația naturală este în jur, caprele sunt capabile să se plimbe și să se bucure.

Ferma Cojocaru este mult mai mult decât un simplu loc unde cresc caprele. Este un ecosistem bine echilibrat, unde fiecare detaliu contează. Având control total asupra hranei și condițiilor de viață ale caprelor, dl. Cojocaru se asigură că laptele pe care îl obține este de cea mai înaltă calitate. Fiecare capră este îngrijită cu atenție, iar hrana lor este 100% organică formata din fan, lucerna si cereal.

Laptele de capră este hrănitor, delicios și conține mai puțină lactoză. Are proteine ​​mai blânde decât laptele de vacă, făcându-l ușor de digerat și chiar mai ușor de savurat!

Laptele de capra are mai multe proprietati si poate fi utilizat atat intern, cat si extern, prin intermediul produselor cosmetice. Se recomandă să se achiziţioneze acest tip de lapte din surse cât mai naturale, bio, pentru a se reduce expunerea faţă de diverşi aditivi.

De 14 ani, dl. Cojocaru pune pasiune, grijă și respect pentru natura si animale în fiecare aspect al muncii, iar rezultatul se reflectă în fiecare bucățică de brânză pe care o produce.

Brânzeturile maturate din lapte de capră produse artizanal în Fermele Cojocaru sunt o infinită plăcere la combinaţii de texturi, gusturi şi arome.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Brânză maturată din lapte de capră Caciotta - Fermele Cojocaru

Brânză maturată din lapte de capră Caciotta - Fermele Cojocaru

Produs 100% din lapte de capră obţinut din fermă proprie.

Obținută din lapte crud de capră, această brânză trece printr-un proces meticulos în care cheagul, atent fărâmițat, este adunat în forme rotunde de închegare.

Cu pasta sa semi-tare și forma sa cilindrică, Caciotta de capră oferă un echilibru delicios între bogăția cremoasă și notele tăioase, făcând-o o alegere versatilă pentru creațiile culinare.

Fie că este savurată simplă, alături de pâine crocantă, sau integrată în rețetele tale preferate, fiecare înghițitură promite o simfonie de arome care îți încântă papilele gustative.

Experimentează esența artei meșteșugărești și gustul de neegalat al acestui tip de brânză de capră, o mărturie a angajamentului Fermelor Cojocaru față de calitate și tradiție.