Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: GOURM
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Blu Erborinato di Pecora Collezione Este o brânză produsă în Toscana cu lapte de oaie. Caracterizat printr-o aromă intensă și o consistență cremoasă, amintește de faimosul Roquefort francez pentru gustul său bogat și complex.
Se asorteaza perfect cu miere, muştar de dovleac si fructe de pădure, care îi sporesc nuanţele aromatice.
Ingrediente: lapte pasteurizat de oaie, penicillium roqueforti, sare, cheag.
Alergeni: lapte.
A se depozita la maxim 14 grade C.
Produs în Italia.
Valoarea energetica | 1550 kj/374 kcal |
Grăsimi | 32 g |
din care acizi grași saturați | 27 g |
Carbohidrați | 0.2 g |
din care zaharuri | 0.2 g |
Proteine | 29 g |
Sare | 1.8 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Consorzio Gourm este o rețea de producători italieni de alimente al cărei scop este să răspândească calitatea italiană în întreaga lume.
De-a lungul anilor, şi-au extins prezența în 40 de țări, concentrându-ne în principal pe brânzeturile italiene și deliciile gastronomice.
Fondată în 2000 în Pegognaga, Mantua, Gourm.it s-a născut ca o rețea de producători cu scopul de a-și uni forțele și de a-și vinde produsul principal, Parmigiano Reggiano, direct în lume. Astăzi, Gourm.it reunește 16 producători de alimente din toată Italia, de la mici artizani din produse lactate până la mari industrii de produse lactate.
Misiunea Consorzio Gourm este de a explora peisajul divers al gastronomiei italiene, identificând produse atrăgătoare pentru clienții internaționali și facilitând vânzările internaționale prin calificări riguroase de calitate.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.