You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Brânză de oaie cu mucegai albastru Blu Erborinato - Gourm

Producator: GOURM

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

99,00 Lei

500g

Detalii Produs

Descriere:

Blu Erborinato di Pecora Collezione Este o brânză produsă în Toscana cu lapte de oaie. Caracterizat printr-o aromă intensă și o consistență cremoasă, amintește de faimosul Roquefort francez pentru gustul său bogat și complex.

Se asorteaza perfect cu miere, muştar de dovleac si fructe de pădure, care îi sporesc nuanţele aromatice.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1550 kj/374 kcal
Grăsimi32 g
din care acizi grași saturați27 g
Carbohidrați0.2 g
din care zaharuri0.2 g
Proteine29 g
Sare1.8 g

Producător GOURM

Vezi toate produsele de la acest producator

Consorzio Gourm este o rețea de producători italieni de alimente al cărei scop este să răspândească calitatea italiană în întreaga lume.

De-a lungul anilor, şi-au extins prezența în 40 de țări, concentrându-ne în principal pe brânzeturile italiene și deliciile gastronomice.

Fondată în 2000 în Pegognaga, Mantua, Gourm.it s-a născut ca o rețea de producători cu scopul de a-și uni forțele și de a-și vinde produsul principal, Parmigiano Reggiano, direct în lume.  Astăzi, Gourm.it reunește 16 producători de alimente din toată Italia, de la mici artizani din produse lactate până la mari industrii de produse lactate.

Misiunea Consorzio Gourm este de a explora peisajul divers al gastronomiei italiene, identificând produse atrăgătoare pentru clienții internaționali și facilitând vânzările internaționale prin calificări riguroase de calitate.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Brânză de oaie cu mucegai albastru Blu Erborinato - Gourm

Brânză de oaie cu mucegai albastru Blu Erborinato - Gourm

Blu Erborinato di Pecora Collezione Este o brânză produsă în Toscana cu lapte de oaie. Caracterizat printr-o aromă intensă și o consistență cremoasă, amintește de faimosul Roquefort francez pentru gustul său bogat și complex.

Se asorteaza perfect cu miere, muştar de dovleac si fructe de pădure, care îi sporesc nuanţele aromatice.