Preluam comenzi cu Livrare începând cu 7 Mai. Pentru Masa de Paşte vă aşteptăm cu drag în Băcănii până Sâmbătă 4 Mai ora 17:00. Vă multumim! Sărbători Fericite!
Preturile includ TVA
Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 1 zi
Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
Ingrediente:27% făină de grâu T45, 17% unt cu 82% grăsime (lapte), 11.5% frișcă 36% grăsime( smântână pentru frișcă, proteine din lapte fibră de rădăcină de cicoare-inulină), 11.5% pastă de alune, 8% lapte integral 3,5% grăsime de vacă, 5% apă, 4.3% maia (făină de grâu, apă), 3.6% zahăr tos, 3% ciocolată cu lapte 29% ( zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină din soia, extract de vanilie), 2% smântână 20% grăsime (smântână pasteurizată din lapte, proteine din lapte, culturi lactice selecționate, 2% melanj de ou, 1.8% pudră de cacao. 1.7% glucoză (sirop de glucoză, conservant: sodiu hidrogen sulfit), 1.1% drojdie de panificație, 0.5% sare iodată. Poate conține urme de: alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide.
Alergeni: cereale care conțin gluten( grâu), lapte și produse lactate( lactoză), ou, alune de padure, soia, sulfiți. Poate conține urme de:alte fructe cu coajă lemnoasă, arahide.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
Produs fabricat în România, din ingrediente UE și non-UE.
Valoarea energetica | 1896 kj/456 kcal |
Grăsimi | 31.7 g |
din care acizi grași saturați | 16.7 g |
Glucide | 34.9 g |
din care zaharuri | 8.4 g |
Proteine | 6.7 g |
Fibre | 2.3 g |
Sare | 0.6 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.