You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Nou Comenzi Producător Paine cu seminţe - DinkelvollkornbrotMareste

Paine cu seminţe - Dinkelvollkornbrot

Producator: Brot Manufactur

39,00 Lei

Bucată/750g

Detalii Produs

Descriere:

Pâine de casă cu maia din făină de grâu spelta și făină de secară, cu semințe de in și floarea soarelui

Textura este moale, cu o crustă crocantă. Are o ușoară aromă de nucă specifică pentru grâul spelta, care face mirosul acestei pâini foarte personal, unic și cam delicios. Este închisă, roșcată-maronie, iar semințele îi ies prin crustă și își fac loc în fiecare felie. Făina integrală de grâu spelta provine de la cea mai veche companie de morărit din Germania, cu peste 650 de ani de experiență. Aroma este dată de adaosul de secară, căci doar cu spelta ar fi fost prea uscată. Iar semințele de in și floarea soarelui îi rotunjesc gustul și o fac mai sănătoasă și mai bună pentru digestie.
Este excelentă alături de o felie de carne de curcan, cu un dressing ușor.

Este bună de servit 3-4 zile.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Valoarea energetica823.3 kj/195.8 kcal
Grăsimi4.7 g
din care acizi grași saturați0.9 g
Glucide29.2 g
din care zaharuri1.6 g
Proteine6.5 g
Sare1.1 g
Filtrează:Vegan

Producător Brot Manufactur

Vezi toate produsele de la acest producator

Brutăria Brot Manufactur este o afacere de familie, începută din dor și dragoste de pâine germană. Aduce la București experiența și expertiza unei brutării tradiționale din Frankonia și tradiția de prelucrare a făinii integrale de grâu și de secară, producând pâine de calitate excepțională, chifle și brezeln.

Pâinea se face cu drojdie și maia, având drept unitate de măsură doar gustul produselor care ies la final din cuptor. Se folosește făină de grâu, de secară sau de grâu sălbatic (spelta), toate provenite din agricultură sănătoasă, alături de sare de mare, semințe și condimente. Fără aditivi, esențe sau amelioratori de gust, doar produse ecologice și un maestru brutar care supraveghează. 

Brot Manufactur urmează cele mai înalte standarde biologice și folosește exclusiv produse naturale, renunțând complet la ingredientele artificiale și la procesele automatizate de dospire și coacere. Rezultatul este o pâine sănătoasă și consistentă, cu aroma, gustul, textura și durabilitatea pâinii de altădată.

Brot Manufactur oferă clienților săi posibilitatea să savureze la București pâinea germană în diferite ipostaze culinare, alături de o selecție de câteva delicatese specifice bunei tradiții a bucătăriei germane, care face ca pâinea să fie alimentul central al micului dejun, al gustărilor și al mesei de seară.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Paine cu seminţe - Dinkelvollkornbrot

Paine cu seminţe - Dinkelvollkornbrot

Pâine de casă cu maia din făină de grâu spelta și făină de secară, cu semințe de in și floarea soarelui

Textura este moale, cu o crustă crocantă. Are o ușoară aromă de nucă specifică pentru grâul spelta, care face mirosul acestei pâini foarte personal, unic și cam delicios. Este închisă, roșcată-maronie, iar semințele îi ies prin crustă și își fac loc în fiecare felie. Făina integrală de grâu spelta provine de la cea mai veche companie de morărit din Germania, cu peste 650 de ani de experiență. Aroma este dată de adaosul de secară, căci doar cu spelta ar fi fost prea uscată. Iar semințele de in și floarea soarelui îi rotunjesc gustul și o fac mai sănătoasă și mai bună pentru digestie.
Este excelentă alături de o felie de carne de curcan, cu un dressing ușor.

Este bună de servit 3-4 zile.