Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: Brot Manufactur
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Pâine de casă cu maia din făină de grâu spelta și făină de secară, cu semințe de in și floarea soarelui
Textura este moale, cu o crustă crocantă. Are o ușoară aromă de nucă specifică pentru grâul spelta, care face mirosul acestei pâini foarte personal, unic și cam delicios. Este închisă, roșcată-maronie, iar semințele îi ies prin crustă și își fac loc în fiecare felie. Făina integrală de grâu spelta provine de la cea mai veche companie de morărit din Germania, cu peste 650 de ani de experiență. Aroma este dată de adaosul de secară, căci doar cu spelta ar fi fost prea uscată. Iar semințele de in și floarea soarelui îi rotunjesc gustul și o fac mai sănătoasă și mai bună pentru digestie.
Este excelentă alături de o felie de carne de curcan, cu un dressing ușor.
Este bună de servit 3-4 zile.
Ingrediente (în ordinea participării la produsul final):
- făină de grâu spelta 40%
- făină integrală de grâu spelta 30%
- făină de secară 30%
- maia
- semințe de in și de floarea soarelui
- apă
- sare de mare
- unt
- zahăr
- drojdie
Specialități | Vegan |
Valoarea energetica | 823.3 kj/195.8 kcal |
Grăsimi | 4.7 g |
din care acizi grași saturați | 0.9 g |
Glucide | 29.2 g |
din care zaharuri | 1.6 g |
Proteine | 6.5 g |
Sare | 1.1 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
Brutăria Brot Manufactur este o afacere de familie, începută din dor și dragoste de pâine germană. Aduce la București experiența și expertiza unei brutării tradiționale din Frankonia și tradiția de prelucrare a făinii integrale de grâu și de secară, producând pâine de calitate excepțională, chifle și brezeln.
Pâinea se face cu drojdie și maia, având drept unitate de măsură doar gustul produselor care ies la final din cuptor. Se folosește făină de grâu, de secară sau de grâu sălbatic (spelta), toate provenite din agricultură sănătoasă, alături de sare de mare, semințe și condimente. Fără aditivi, esențe sau amelioratori de gust, doar produse ecologice și un maestru brutar care supraveghează.
Brot Manufactur urmează cele mai înalte standarde biologice și folosește exclusiv produse naturale, renunțând complet la ingredientele artificiale și la procesele automatizate de dospire și coacere. Rezultatul este o pâine sănătoasă și consistentă, cu aroma, gustul, textura și durabilitatea pâinii de altădată.
Brot Manufactur oferă clienților săi posibilitatea să savureze la București pâinea germană în diferite ipostaze culinare, alături de o selecție de câteva delicatese specifice bunei tradiții a bucătăriei germane, care face ca pâinea să fie alimentul central al micului dejun, al gustărilor și al mesei de seară.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.