Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Pâine cu miez pufos și gust echilibrat, creată dintr-un mix de făinuri premium și malț aromat. Aluatul își trage forța și structura din făina T550, care oferă volum, elasticitate și textură aerată. Făina T480 adaugă finețe și un miez delicat, aproape catifelat, în timp ce făina T130 îmbogățește gustul cu note rustice, de nucă și cereale coapte, contribuind la un profil nutrițional superior. Malțul desăvârșește rețeta, activând fermentația naturală și aducând o culoare aurie cojii, cu o notă subtil dulceagă, caramelizată. Rezultatul este un miez pufos, uniform și ușor elastic, cu o textură mătăsoasă, bine susținută. Coaja – subțire, ușor lucioasă și elastică – completează armonios gustul, echilibrând dulceața naturală a malțului cu tonurile cerealiere ale făinii T130.
Ideală pentru toasturi dulci si sărate. Textura moale la interior și crocantă la exterior o face perfectă pentru prăjire.
Ingrediente: 32% Făină de grâu T55, 27% apă, 23% maia (făină de grâu, apă), Făină de grâu T480, făină integrală de secară T130 certificată Label Rouge, ulei de măsline extravirgin, sare iodată, drojdie de panificație, malț din orz. Poate conține urme de: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan.
Alergeni: Cereale care conțin.
Conditii de păstrare și depozitare: a se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
Produs fabricat în România, din ingrediente UE .
Specialități | Vegan |
Calorii | 1055 kj/249 kcal |
Grăsimi | 2.6 g |
din care saturate | 0.4 g |
Glucide | 47.5 g |
Zaharuri | 0.7 g |
Proteine | 7.3 g |
Fibre | 3.4 g |
Sare | 1.2 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.