You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ciocolată Neagră 68% O'Payo BIO - Friis Holm

Producator: FRIIS HOLM

29,00 Lei

Bucată/25g

Detalii Produs

Descriere:

Cacao şi zahăr organic din trestie, doar atât şi acolo unde este cazul.

Pornind de la aceasta reţeta simplă, Friis Holm reuşeste să obţină de fiecare dată tablete cu note distincte şi cu acea textură catifelată caracteristică.

Pentru această tabletă Mikkel a folosit un blend de cacao din regiunea Waslala, o regiune muntoasă din Nicaragua unde se practică exclusiv agricultura organică, fiind interzisă utilizarea pesticidelor.

O’Payo 68% este o ciocolată cu note fructate, din zona citricelor, cu o aciditate plăcută şi bine integrată. Versatilitatea ei a adus-o în atenţia celor mai recunoscuţi Chefi profesionişti şi a restaurantelor cu stele Michelin, fie că e vorba despre Geranium, din Copenhaga, de Chef Christian Puglisi ori de Paul Cunningham, care o folosesc în preparatele lor.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiOrganic
SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără gluten
Valoarea energetica2440 kJ / 583 kcal
Grăsimi35 g
din care saturate12.5 g
Carbohidrați39 g
din care zaharuri31 g
Proteine7 g
Sare0.01 g
Filtrează:Vegan
Filtrează:BIO

Producător FRIIS HOLM

Vezi toate produsele de la acest producator

“Best in the world and best for the world” este motto-ul după care maestrul ciocolatier Mikkel Friis-Holm s-a ghidat încă de la început în munca sa.

Creațiile sale sunt recunoscute în fiecare an la prestigioase concursuri precum International și European Chocolate Awards unde Mikkel a obținut medalii de aur la categoriile Best Chocolate Maker și Direct Trade.

Marca daneză de ciocolată artizanală FRIIS-HOLM este un nume iconic în rândul producătorilor de ciocolată bean to bar. Mikkel Friis-Holm este un artizan desăvârșit, iar ciocolata creată de el reprezintă insăți definiția conceptului bean-to-bar.

Pasiunea lui Mikkel Friis-Holm pentru ciocolată l-a condus acum peste douăzeci de ani, în America Centrală, unde s-a dedicat pe deplin unui proiect care avea ca scop identificarea și studierea ADN-ului diferitelor soiuri de cacao din Nicaragua.

Și astăzi, informațiile genetice despre soiurile de cacao precum si trasabilitatea sunt de o importanță majoră pentru Friis-Holm, el fiind unul dintre puținii ciocolatieri din lume care creează tablete de ciocolată single bean.

 

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Ciocolată Neagră 68% O'Payo BIO - Friis Holm

Ciocolată Neagră 68% O'Payo BIO - Friis Holm

Cacao şi zahăr organic din trestie, doar atât şi acolo unde este cazul.

Pornind de la aceasta reţeta simplă, Friis Holm reuşeste să obţină de fiecare dată tablete cu note distincte şi cu acea textură catifelată caracteristică.

Pentru această tabletă Mikkel a folosit un blend de cacao din regiunea Waslala, o regiune muntoasă din Nicaragua unde se practică exclusiv agricultura organică, fiind interzisă utilizarea pesticidelor.

O’Payo 68% este o ciocolată cu note fructate, din zona citricelor, cu o aciditate plăcută şi bine integrată. Versatilitatea ei a adus-o în atenţia celor mai recunoscuţi Chefi profesionişti şi a restaurantelor cu stele Michelin, fie că e vorba despre Geranium, din Copenhaga, de Chef Christian Puglisi ori de Paul Cunningham, care o folosesc în preparatele lor.