Pastramă din piept de rață (FELIATĂ), marinat în baiț 6 zile, apoi copt în afumătoare (la 90-120°C) cu lemn de esență tare.
Preparat cu 100% ingrediente naturale, feliat și vidat.
Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: MOȘ IOSIF
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
9 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Pastramă din piept de rață (FELIATĂ), marinat în baiț 6 zile, apoi copt în afumătoare (la 90-120°C) cu lemn de esență tare.
Preparat cu 100% ingrediente naturale, feliat și vidat.
Ingrediente: piept de rață, vin roșu, ceapă, sare, usturoi, miere de albine, ulei de măsline, cimbru, piper negru, foi de dafin si rozmarin. Pentru 100g de produs s-au folosit 150g de carne.
Materie primă origine UE.
Nu conține alergeni.
Temperatura de depozitare - între 0-4°C.
Calorii | 1150 kj/275 kcal |
Grăsimi | 18 g |
din care acizi grași saturați | 6 g |
Glucide | 23 g |
din care zaharuri | 0.7 g |
Proteine | 23 g |
Sare | 2.3 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Moș Iosif a pornit în 2010 ca o fermă privată care producea strict pentru nevoile familiei.
Cu timpul s-a dus vestea despre produse, efectivul de animale a tot crescut încet dar sigur și într-un final, în 2012 Mos Iosif a obținut certificatul de producător și a înființat un mic atelier de procesare a cărnii.
Rețetele au rămas aceleași, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, folosind condimente și mirodenii naturale, totul făcut manual exact cum se făcea pe vremea părinților și bunicilor.
Sarea folosită este de mină și nu conține silitră.
9 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.