Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: DE NEAGRA
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
13 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 10 zile
Murături pregătite după o veche rețetă englezescă, devenită populară în cel de-al doilea război mondial, cu turmeric, ceapă și condimente.
În mod tradițional, britanicii le consumă pe pâine cu unt. Sunt ideale și ca garnitură lângă grătare sau fripturi.
Cu un echilibru atent căutat între acid-sărat-dulce-condimentat, acești castraveți pot deschide o nouă dimensiune de gust pentru consumatorii români, devenind un instant favorite.
Se folosesc doar castraveți cornișon culeși tineri și ceapă cultivate de cei doi asociați sau vecinii lor, în Bucșani (DB).
Ingrediente: castraveți, ceapă, turmeric (Curcuma longa), semințe de muștar*, cuișoare, foi de dafin, oțet de mere, zahăr nerafinat, sare grunjoasă.
Condiții de păstrare: a se păstra în loc uscat, răcoros. După deschidere, se păstrează la rece și se consumă în 7 zile.
Calorii | 43 kcal |
Grăsimi | 0.1 g |
din care acizi grași saturați | 0.1 |
Glucide | 9.5 g |
din care zaharuri | 8.4 g |
Proteine | 1 g |
Sare | 0.88 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
De Neagra este proiectul lui Mihai și Andreea din București, unul inginer silvic, celălalt arhitect de interior, căutători sinceri a lucrurilor bine făcute și cu mult sens pentru o lume din ce în ce mai îndepărtată de la firesc.
Grădinăritul, specialitatea lui Mihai, l-a dus către căteva solarii din Pantelimon pe care le-a luat în grijă, pregătind în perioada pandemiei, sub eticheta „Legumim”, coșuri de legume crescute curat pentru doritorii din București.
Datorită surplusului de legume, cu ajutorul unor fonduri au reușit să pună în picioare un mic centru acreditat de procesare a legumelor și a fructelor la Bucșani, județul Dâmbovița, chiar la baza pădurii Neagra.
Rețetele folosite sunt atât locale, cât și internaționale, adaptate și reinterpretate după propriul gust.
Cei doi tineri își doresc ca în viitor povestea „De Neagra” să fie o poveste despre CUM SE FAC LUCRURILE, despre produse cinstite, culinare și nu numai, despre un sat model în sudul României, un centru în care se pot aduna în jurul acestui spațiu de producție eficient și cu rost, proiecte de educație, cultură și conservarea naturii….
13 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.