You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Coajă de Yuzu măcinată Japonia - Vanissa

Producator: VANISSA

Acest produs nu mai este in stoc



103,00 Lei

Sticluță/45g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Elevați-vă gătitul cu coaja de Yuzu măcinată de la Vanissa!

Yuzu Zest provine din yuzu, un citric japonez rar, cu arome unice de lămâie, mandarină și grapefruit. Bogat în antioxidanți și vitamina C, este un condiment ideal pentru a adăuga un gust de prospețime și exotism preparatelor tale.

Cum să-l folosești?

Folosit în mod tradițional în bucătăria japoneză, Yuzu Zest poate fi presărat pe sashimi, amestecat în sosuri de salată sau chiar încorporat în deserturi pentru o aromă subtilă și complexă de citrice.

Se poate folosi de asemenea în rețetele de cocktail, marinate sau chiar într-o tartă cu yuzu.

Știați?

Yuzu este adesea folosit în ritualurile de scăldat din Japonia în timpul solstițiului de iarnă, datorită proprietăților sale antiseptice și parfumului revigorant.

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Coajă de Yuzu măcinată Japonia - Vanissa

Coajă de Yuzu măcinată Japonia - Vanissa

Elevați-vă gătitul cu coaja de Yuzu măcinată de la Vanissa!

Yuzu Zest provine din yuzu, un citric japonez rar, cu arome unice de lămâie, mandarină și grapefruit. Bogat în antioxidanți și vitamina C, este un condiment ideal pentru a adăuga un gust de prospețime și exotism preparatelor tale.

Cum să-l folosești?

Folosit în mod tradițional în bucătăria japoneză, Yuzu Zest poate fi presărat pe sashimi, amestecat în sosuri de salată sau chiar încorporat în deserturi pentru o aromă subtilă și complexă de citrice.

Se poate folosi de asemenea în rețetele de cocktail, marinate sau chiar într-o tartă cu yuzu.

Știați?

Yuzu este adesea folosit în ritualurile de scăldat din Japonia în timpul solstițiului de iarnă, datorită proprietăților sale antiseptice și parfumului revigorant.