You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Marci Exista 166 marci

pe pagina
 • Activ Pharma

 • Agri Venetia

  Din pasiune si seriozitate in agricultura, o echipa tanara munceste si se dezvolta in zona rurala a Dobrogei, pentru a va oferi produse de calitate.

 • AGROSERV MARIUTA

  Avand dorința de a produce lactate de calitate, sigure, nutritive și fără adaosuri, Agroserv Mariuta în 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă, în care îmbutelieaza lapte de la vacă de cea mai bună calitate în cea ce privește conținutul de grăsimi, proteine și lactoză.Lapte curat, cu minimum posibil de germeni și celule somatice, datorită celor mai noi tehnologii.

  Fabrica este construită chiar lângă fermă, astfel încât laptele ajunge imediat pe linia de producție, neatins de om sau de aer, din rațiuni de igienă. Întregul proces (muls și îmbuteliat) are loc în doar 24 de ore, astfel, se asigură că ne bucuram de lapte proaspăt, natural și sigur!

  Agroserv Mariuta este o societate integrată, ceea ce le permite să controleze și să garanteze pentru absolut tot ce ține de lactatele lor, începând cu cerealele, oleaginoasele și fânul cultivate pe 3500 de ha, cu care asigurăm 90% din hrana vacilor..  Astăzi au aproximativ 2500 de animale, din care 1300 de vaci de muls. Vacile sunt de rasă pură, și le cresc la fermă libere, nelegate, în adăposturi semideschise.

 • Agrovision SRL

  Povestea Darului din Merindar s-a născut din dorinţa de a oferi ceva înapoi lumii şi oamenilor care suferă lipsuri esenţiale. Foarte mulţi dintre aceşti oameni trăiesc în satele româneşti, iar în efortul nostru de a ajuta să învingă prin propriile puteri dificultăţile prin care trec, am gândit o strategie, un plan şi un brand: Merindar.

 • ALCO

 • Asociatia Prietenia

  Asociaţia Prietenia, înfiinţată în 1996, este o organizaţie non-guvernamentala, care doreşte să ofere o nouă şansă copiilor şi adulţilor cu nevoi speciale, prin intermediul pedagogiei curative şi terapiei sociale. Membrii Asociaţiei sunt părinţi, cadre didactice şi alte persoane care doresc să ajute copiii, tinerii şi adulţii cu dizabilităţi. 
  80% dintre copiii şi tinerii asistaţi suferă de afecţiuni mentale severe şi profunde şi deficienţe precum Sindrom Down, autism, epilepsie sau retard mintal şi nu au putut fi integraţi în nici un alt sistem de învăţământ sau de muncă din România, însă Asociaţia Prietenia este determinată să le ofere o şansă, prin înfiinţarea unei şcoli profesionale cu profil de tâmplărie şi a unor ateliere de artizanat.

 • Athanor

 • AUTHENTIC MEAT

  La Gheorgheni, în județul Harghita, doi tineri readuc Bunătăți din Secuime pe mesele din toată țara. 

  Din porci cumpărați de la gospodari locali prepară produse tradiționale după rețete moștenite de la străbuni. Făcute ca pe vremea lor, manual și fără E-uri. 

  Au pornit în 2012 de la nostalgia produselor tradiționale făcute în jurul tăierii porcului, ritual specific prin modul de pregătire, afumare și prezentare. De atunci au dezvoltat un portofoliu de produse care include salamuri și cârnați afumați, specialități afumate, specialități la cuptor, tobe și pateuri, rulade și produse de sezon ca sângerete și caltaboș sau salamuri fierte

 • BĂCĂNIA ROD

 • BARICZ IMRE

 • BELEZA STORE

 • BEST CAWS

 • BINAL MOB