Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PETRAS
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
9 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 30 zile
Paste fără gluten, produse în România; o sursă vegetală de proteine și fibre.
Produs 100% ecologic, artizanal, laminat și uscat la max. 43°C. Manufactura de uscare durează până la 2 zile, astfel încât substanțele nutritive rămân nemodificate, fapt care îmbunătățește gustul.
Ingrediente: făină de hrișcă eco 66%, sfeclă proaspătă eco 20%, făină de in auriu eco 14%.
Produsul poate conține urme de susan, lupin sau urme de diverse fructe cu coajă.
A se păstra la max.25°C și max.65% umiditate, ferit de acțiunea directă a razelor solare.
Timp de fierbere: 7-8 minute.
Preparare: Pastele se pun în apă sărată care fierbe și se lasă la fiert. E normal să se producă spumă.
Important: nu depășiți timpul de fierbere și clătiți pastele cu apă rece.
Pastele sunt manufacturate evitând gelatinizarea și supunerea ingredientelor la temperaturi înalte. În procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai puțin decât la procedeul de extrudare al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungând la suprafața pastelor. La firbere porii se vor închide și pastele vor rămâne mai stabile și mai consistente, având un gust mai bun și fiind 'al dente'. În producția industrială pastele se usucă în 3 până la 4 ore la temperaturi de până la 130 de grade.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără gluten |
Calorii | 373 kcal |
Grăsimi | 7.2 g |
din care acizi grași saturați | 1.8 g |
Glucide | 54 g |
din care zaharuri | 5 g |
Proteine | 19 g |
Fibre | 9.5 g |
Sare | 0.07 g |
Filtrează: | BIO |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
Petras Bio este strădania de a împlini un ideal și vine din iubirea pentru pământ, roadele lui și oameni. Ei sunt nu doar pionieri ai producției alimentare bio din România (au început producția în 2006), ci și pionieri europeni în domeniul produselor germinate și crude (sprouted raw foods).
Petras Bio lucrează în regim de certificare ecologică, pentru că își dorește produse adevărate și sănătoase, a căror fabricare au învățat-o în Elveția, Germania și Marea Britanie. În prezent lucrează în parteneriat cu o fermă ecologică din România cu o suprafață totală de 900 de hectare și cu o moară ecologică.
Întregul lor lanț de producție, de la cultivarea terenurilor agricole, trecând prin morărit și până la activitatea lor, este certificat ecologic. Pentru a păstra calitățile cerealelor prelucrate sunt folosite tehnologii cât mai blânde, deoarece odată cu creșterea temperaturii de prelucrare, produsele își pierd din proprietăți. Petras folosește la obținerea produselor doar cele mai mici temperaturi posibile.
La pastele făinoase nu se folosește doar procedeul comun de extrudare, ci și cel de laminare, la care fibra aluatului nu este ruptă și nici încălzită, obtinându-se astfel un produs premium ca gust și calitate.
9 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.